Kiekko-Espoo ja Jokerit avaavat Mestis-kauden C Moressa sekä MTV Subilla

20.9.2023
Kiekko-Espoo ja Jokerit avaavat Mestis-kauden C Moressa sekä MTV Subilla

Mestiksen kausi 2023–24 avataan historiallisella Kiekko-Espoon ja Jokereiden kohtaamisella 21. syyskuuta. MTV:n suoratoistopalvelut välittävät kaikki Mestis-kaukaloiden tapahtumat. Myös MTV Subilta on jatkossa katsottavissa kuukausittainen Mestis-ottelu.

C More välittää kaikki alkavan Mestis-kauden ottelut suorana ja selostettuna. Mestis-kauden avausottelua seurataan 21. syyskuuta C Moressa ja MTV Subilla Jukka Lohvan luotsaaman ottelustudion kera. Hallitseva mestari Kiekko-Espoo saa Jokerit vieraakseen avausillan ainoassa ottelussa, jonka liput myytiin loppuun lyhyessä ajassa. Lähetys alkaa C Moressa ja MTV Subilla kello 18.00. Muut joukkueet avaavat runkosarjaurakkansa seuraavana päivänä, jolloin pelataan kuuden ottelun kierros.

Myös MTV:llä lisätään kierroksia huippukiinnostavalle kaudelle. Jatkossa kuukausittainen studiollinen Mestis-ottelu on katsottavissa suoratoistopalvelun lisäksi MTV Subilla. Runkosarjan aikana vapaasti katsottavia otteluita lähetetään yhteensä kuusi. Avausillan jälkeen studiota luotsaa muun muassa kiekkoselostamoista ja rallistudioista tuttu Juho Kokko yhdessä vaihtuvien MTV:n kiekkoasiantuntijoiden kanssa.

Mestiksen selostuksesta vastaavat Juho Kokko, Julius Sorjonen ja Teppo Laaksonen, sekä Toni Lång, Harri Nykänen, Henri Niemelä, Jani Säteri, Mikko Mannonen, Niko-Joonas Tuominen, Tommi Meronen, Jussi Heikkinen, Jani Saari, Airik Hodge, Heikki Rasanen ja Marko Niskanen.

"Tuskin on koskaan Mestis-kauden alla väreillyt samalla tavalla kuin nyt. Espoon uuden nousukiidon, nälkäisten haastajien ja Jokereiden odotetun uuden tulemisen myötä saamme kunnian palvella jatkossa entisestään kasvavaa joukkoa Suomi-kiekon ystäviä. Nyt on hyvä hetki nostaa Mestiksen ottelut säännöllisesti esiin myös vapaasti katsottavalla kanavalla", kertoo MTV:n jääkiekkosarjojen vastaava tuottaja Kalle Takala.

Syksyn studiolliset Mestis-lähetykset MTV Subilla:

21.9. klo 18.00 Kiekko-Espoo – Jokerit
10.10. klo 18.00 Kiekko-Espoo – Ketterä
14.11. klo 18.00 KOOVEE –TUTO
19.12. klo 18.00 Kiekko-Vantaa–Jokerit


---
Julkaisija: