Suomen viihdyttävintä ja vaikuttavinta lätkää

Mestiksellä on takanaan kaikkien aikojen kausi – se kuului, näkyi ja kiinnosti enemmän kuin koskaan.

Kaudella 2023–24 Mestis tavoitti MTV:n kanavissa yli 1,2 miljoonaa suomalaista ja lähes 450 000 katsojaa paikan päällä. Otteluiden yleisömäärät kasvoivat runkosarjassa yli 30 % ja pudotuspeleissä 25 % verrattuna edelliseen kauteen. Nämä merkittävät kasvut ovat vahvistaneet entisestään Mestiksen asemaa Suomen kolmanneksi kiinnostavimpana kotimaisena urheilusarjana (lähde: Sponsor Insight).

Liigakarsintojen palatessa kotimaiselle kiekkokartalle keväällä 2025 on kiinnostus Mestikseen saamassa jälleen uusia kierroksia. Tuleva kausi tuo kumppaneillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä koko Suomi-kiekon tulevaisuutta – lähde siis mukaan!

Miksi Mestis?

Mestis on sarjana valtakunnallinen, mutta myös niin paikallinen – 10 seuran vaikutusalueella asuu noin 3 miljoonaa suomalaista, ja useimmilla pelipaikkakunnilla Mestis-seura on kaupungin vaikuttavin urheilubrändi.

Mestis on sarja, jossa kehitetään yhteistyössä seurojen ja muiden sidosryhmien kanssa avoimempaa ja vastuullisempaa kiekkokulttuuria. Mestiksessä pelataan nuorten pelaajien, seurojen, pienten paikkakuntien ja koko suomalaisen jääkiekon tulevaisuudesta.

Mestiksen kumppaniksi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANUUS
ALK. 45 000 €

Mestiksen pääyhteistyökumppanina olet mukana valtakunnan medioissa sekä Mestiksen kaikilla kontaktipinnoilla, aina ottelutapahtumista digitaalisiin kanaviin. Lisäksi pääset osallistumaan seurojen sekä Jääkiekkoliiton eksklusiivisiin tapahtumiin.

Lue lisää
YHTEISTYÖKUMPPANUUS
ALK. 15 000 €

Yhteistyökumppanina pääset osaksi Mestiksen digitaalista toimintaympäristöä sekä seurojen ja Jääkiekkoliiton verkostoja ja tapahtumia. Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus näkyvyyteen myös ottelutapahtumissa ympäri Suomea.

Lue lisää

Mestis lukuina  • Yli 1,2 miljoonaatavoitettua katsojaa MTV:n kanavissa
  • Yli 400suoraa lähetystä MTV Katsomossa, sekä yksi ottelu kuukaudessa vapaalta kanavalta (MTV Sub)
  • Lähes 450 000katsojaa paikan päällä kaudessa
  • Kolmanneksi kiinnostavinkotimainen urheilusarja – kasvua erityisesti 18–29-vuotiaiden keskuudessa
  • 970 000 suomalaistaon kiinnostunut tai erittäin kiinnostunut Mestiksestä
  • Yli 13 miljoonaaverkkosivun katselua
  • Yli 35 miljoonaaMestiksen kanavien tavoittavuus
  • Yli 200tehtyä vastuullisuustekoa kauden aikana


Referenssit

MESTIS x KIA

Mestis ja Kia löysivät toisensa yhteisistä arvoista sekä halusta uudistaa ja haastaa totuttuja toimintatapoja.
 

HENGENPELASTAJALIIGA

Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyössä järjestämä pelillinen tapa aktivoida erityisesti uusia verenluovuttajia auttamaan potilaita.

HÄPEÄ POIS KYPÄRÄSTÄ

Häpeä pois kypärästä -kampanjan tavoitteena on normalisoida mielenterveyden ongelmia ja kannustaa hakemaan apua ajoissa.

Lähde Mestiksen kumppaniksi – ota yhteyttä

Haluatko mukaan kehittämään koko Suomi-kiekon tulevaisuutta?

Ota yhteyttä Taneli Maasaloon (050 565 9890 / taneli.maasalo@finhockey.fi) ja katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivin kumppanuus!

Voit myös jättää yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, jolloin olemme sinuun yhteydessä.