Vapaakortit

Mestiksen vapaakorttikäytännöt 2023–24

FPS
Vapaakorttilaiset sisään kausikorttiovesta korttia näyttämällä.

Hermes
Ottelulippu ovelta nimeä ja korttia vastaan, kun tilattu edellisenä päivänä klo 16 mennessä osoitteesta toimisto@kokkolanhermes.fi

Hokki
Ottelulippu ovelta nimeä ja korttia vastaan, kun tilattu edellisenä päivänä klo 16 mennessä osoitteesta toimisto@hokki.fi

IPK
Ottelulippu tilataan ottelua edeltävänä päivänä klo 16 mennessä osoitteesta info@ipk.fi. Lipun saa tilauksen jälkeen nimeä ja korttia vastaan jäähallin ovimyynnistä. Paikat löytyvät numeroimattomasta C-katsomosta.

Jokerit
Kerava: Keravan peleihin varaus viimeistään viikkoa ennen osoitteesta info@jokerit.fi. Lipun saa ovelta nimellä.

Helsinki: Helsingin jäähallin otteluihin pääsee kortilla suoraan sisään. Paikat löytyvät numeroimattomasta F8-katsomosta.

JoKP
Ottelulippu tilataan ottelua edeltävänä päivänä klo 16 mennessä Jaakko Lipposelta numerosta 0443211073 tai osoitteesta jaakko.lipponen@joensuunkiekkopojat.fi. Lipun saa ovelta nimeä ja korttia vastaan.

Ketterä
Ottelulippu lunastetaan lipunmyynnistä korttia näyttämällä. Paikat löytyvät lehdistökatsomosta.

KeuPa HT
Ilmoitus pelipäivän aamuna klo 9 mennessä osoitteeseen paavo.tuovinen@keupaht.fi. Lipun saa lippuluukulta nimeä ja korttia vastaan.

Kiekko-Espoo
Ilmoitus ottelua edeltävänä päivänä klo 16 mennessä osoitteeseen toimisto@kiekko-espoo.com.

Pudotuspeleissä ja Jokerit-otteluissa vapaakortillisille pyritään tarjoamaan lippuja ennakkoon niin kauan, kun kapasiteettia riittää. Ilmoitukset sähköpostilla toimisto@kiekko-espoo.com.

Kiekko-Vantaa
Ottelulippu tilataan ottelua edeltävänä päivänä klo 16 mennessä osoitteesta mikko.mannonen@kiekko-vantaa.fi. Otteluissa ei ole numeroituja paikkoja.

KOOVEE
Ottelulippu tilataan ottelua edeltävänä päivänä klo 16 mennessä osoitteesta petri.kettunen@tampereenkoovee.fi. Lipun saa areenan lipunmyynnistä nimeä ja korttia vastaan.

RoKi
Ottelulipun saa Lappi Areenan lipunmyynnistä tuntia ennen ottelua nimeä ja korttia vastaan. Etukäteistiedustelut osoitteesta toimisto@rokihockey.fi.

TUTO
Ottelulippu tilataan ottelua edeltävänä päivänä klo 15 mennessä osoitteesta toimisto@tutohockey.fi. Ottelulippu noudetaan nimellä ja korttia näyttämällä lippuluukulta Hippoksentien puolelta. Lippu on numeroitu katsomopaikka hallissa. Ilman etukäteistilausta ei lippua ilmaiseksi ovelta saa.