RoKi on vuoden Mestis-seura

12.6.2023
RoKi on vuoden Mestis-seura

Kuva: Matias Toropainen

Rovaniemen oma RoKi on valittu vuoden Mestis-seuraksi. Kaudella 2022–23 RoKin tekemä määrätietoinen työ koko lappilaisen jääkiekon eteen yhdessä seuran junioripuolen kanssa on luonut varsinaisen kiekkobuumin Rovaniemen alueelle. Lisäksi toiminnan kehittämisen eteen hartiavoimin tehty työ ottelutapahtumien ja koko yhteisön rakentamiseksi on ollut johdonmukaista RoKissa jo monien vuosien ajan.

Kuluneen kauden yhtenä kohokohtana voidaan pitää RoKin helmikuussa järjestämää kahden päivän mittaista Winter Classic -tapahtumaa, jonka toteuttamiseen osallistuneet lukuisat talkoolaiset kertovat yhteisön sitoutumisesta seuraan.

"Tämä on hieno tunnustus upealle kaudelle. Lämmin kiitos Mestiksen parhaalle kotiyleisölle ja runsaalle joukolle talkoolaisia sekä yhteistyökumppaneillemme", kommentoi RoKin hallituksen puheenjohtaja Pertti Heikkilä.

Mestis onnittelee RoKia ansaitusta tunnustuksesta!

Kuvat: Matias Toropainen


---
Julkaisija: