Rovaniemeläistä kiekkohistoriaa helmikuussa - Winter Classic -ottelut tulossa keskuskentälle

9.1.2023
Rovaniemeläistä kiekkohistoriaa helmikuussa - Winter Classic -ottelut tulossa keskuskentälle

Kuva: Matias Toropainen

RoKi kohtaa kovimpiin kilpakumppaneihinsa lukeutuvat Joensuun Kiekko-Pojat ja Imatran Ketterän ainutlaatuisissa ulkoilmaotteluissa 24.-25.2.

Rovaniemellä ei ole sitten Lapinaukean aikojen pelattu ulkoilmaotteluita. Rovaniemen keskuskentällä järjestettävät tapahtumat tulevatkin jäämään lappilaisen jääkiekon historiaan ainutlaatuisena kokemuksena. Keskuskenttä tarjoaa mahtavat puitteet tapahtumalle niin yleisön, kuin myös joukkueiden näkökulmasta.

- Ulkoilmaottelut ovat olleet meillä ideana mielessä jo pidemmän aikaa, mutta tällä kaudella Winter Classic -ottelutapahtumien toteuttaminen on ensimmäistä kertaa mahdollista. Tapahtuma järjestetään kaksipäiväisenä, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle kokemaan ainutlaatuiset jääkiekkoelämykset, sanoo toimitusjohtaja Janne Hyvärinen.

Winter Classic -ottelut Rovaniemen keskuskentällä:

  • Pe 24.2. RoKi vs. JoKP
  • La 25.2. RoKi vs. Ketterä

Lue lisää tapahtumasta täältä.


---
Julkaisija: