Mestis ja Veripalvelu putsasivat palkintopöydän Sponsorointi ja Tapahtumat-gaalassa

10.2.2020
Mestis ja Veripalvelu putsasivat palkintopöydän Sponsorointi ja Tapahtumat-gaalassa

Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyö palkittiin kolmessa kategoriassa Sponsorointi ja Tapahtumat 2020-gaalassa.

Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyö palkittiin kolmessa kategoriassa torstai-iltana Sponsorointi ja Tapahtumat 2020-gaalassa.
Palkinnot tulivat "Vuoden vastuullisuuskampanja" ja "Vuoden sponsorointikohde" kategorioista. Lisäksi tuli vielä kunniamaininta "Vuoden Sponsori" kategoriasta.

- Tämä on erittäin merkityksellinen tunnustus meille. Mestis haluaa olla suunnannäyttäjänä modernissa ja mitattavassa urheilumarkinnoinnissa nyt ja tulevaisuudessa. Urheilussa on voimaa ja nyt se on todistettu, kertoo Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro.

Mestis haluaa kiittää kaikkia tähän mennessä Hengenpelastaliigaan osallistuneita ja jatketaan hyvän asian puolesta myös tulevaisuudessa!

Tutustu Hengenpelastajaliigaan TÄSTÄ.

Perustelut voittokategorioista:

VUODEN VASTUULLISUUSKAMPANJA

Tämän vuoden vastuullisuuskampanjan voittaja ansaitsee erityiskiitosta toteutuksesta, joka onnistui aktivoimaan ihmisiä koko maan mitalla. Vakaa usko yhteistyön voimaan ja kahden tahon yhteisesti upeasti toteutettu kampanja kielii pitkän aikavälin kunnianhimoisista tavoitteista. Kampanja onnistui tuomaan lisäarvoa, uskottavuutta ja brändi-imagolle edullista näkyvyyttä kummallekin osapuolelle.

VUODEN OIKEUKSIEN OMISTAJA /KOHDE

Tämä perinteinen sponsorointikohde on onnistunut luomaan merkityksellisiä kumppanuuksia uudenlaisella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Projektit ovat tehokkaasti jalkautuneet myös fanien ja kumppanien pariin, tuottaen merkittävää lisäarvoa kaikille.---
Julkaisija: