Jaakko Lantta Mestiksen joulukuun pelaaja

30.12.2019
Jaakko Lantta Mestiksen joulukuun pelaaja

Kuva: Aaro Nuoramo

Ketterä-hyökkääjä Jaakko Lantta on valittu Mestiksen joulukuun pelaajaksi.

Ketterän Jaakko Lantta on valittu Mestiksen joulukuun pelaajaksi. Lantta pelasi joulukuussa yhdeksän ottelua tehoin 3+8=11. Plus/miinus tilastossa Lantalle kirjattiin joulukuussa tilastoihin +12. Koko kauden +/- saldo on 22 plussan puolella ja tällä lukemalla 23-vuotias hyökkääjä johtaa Mestiksen kyseistä tilastoa. Pistepörssissä Lantta on kolmantena 8+21=29 tehoilla.

- Päätavoite on joukkueen menestyminen ja jos itse pystyy auttamaan siinä pelaamalla hyvin, niin sitä kautta tullut tunnustus lämmittää tietysti mieltä, kommentoi Lantta Suomen viihdyttävintä lätkää podcastin haastattelussa.

Ketterä on vuoden vaihtuessa Mestiksen sarjataulukon kärkipaikalla. 28 ottelusta pisteitä on kasassa 55.

- Nyt ollaan sarjan piikkipaikalla, mutta kuitenkin tasaisuus ja työnteon kaivaminen illasta toiseen on sellainen asia johon täytyy vielä keskittyä joukkueena. Yhtään rotsi auki ei voi peleihin lähteä tai tulee noutaja.

Kuuntele Jaakko Lantan haastattelu kokonaisuudessaan TÄSTÄ. Lantan haastattelu alkaa kohdasta 6:10.


---
Julkaisija: