Matias Lainio Mestiksen marraskuun pelaaja

2.12.2019
Matias Lainio Mestiksen marraskuun pelaaja

Kuva: Shaun Duncan

SaPKo-hyökkääjä Matias Lainio on valittu Mestiksen marraskuun pelaajaksi.

SaPKon Matias Lainio on valittu Mestiksen marraskuun pelaajaksi. Lainio pelasi marraskuussa yhdeksän ottelua ja nakutteli niissä tehot 8+5=13.

- Tottakai henkilökohtaiset palkinnotkin tuntuvat hyviltä, kun silloin tietää tehneensä ainakin jotain oikein. Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja on ollut kiva pelata. Ketjukavereiden kanssa on pelattu hyvin ja sitä kautta niitä pisteitä on tullut, kommentoi 23-vuotias hyökkääjä valintaa kuukauden pelaajaksi.

Lainio johtaa Mestiksen pistepörssiä kuuden pisteen erolla lokakuun pelaajaksi valittuun Hokin Jarkko Harjulaan. Laitilassa syntyneellä hyökkääjällä on kasassa 33 pistettä (13+20).

SaPKo on tällä hetkellä sarjataulukon kärkipaikalla. 21 ottelusta pisteitä on kasassa 40.

- Joukkueena pelit on menneet hyvin, mutta vielä on tietysti parantamisen varaakin. Ehkä sellainen tasaisuus, että pystytään pelaamaan täysi 60 minuuttinen hyvin ja ettei suoritus ailahtelisi pelien välillä on asioita joihin pitää vielä kiinnittää huomiota.

SaPKon seuraava ottelu on keskiviikkona 4.12. Kokkolassa Hermestä vastaan. Kotona Talvisalossa pässipaidat pelaavat lauantaina.

- Hyvillä mielin lähdetään kohti joulukuun pelejä. Vuoden synkin kausi on nyt voitettu ja pelattiin se joukkueena hyvin. Tästä tämä muuttuu vaan paremmaksi kun mennään kohti kevättä.


---
Julkaisija: