Espoo vei kauden ensimmäisen pääkaupunkiseudun derbyn - voittoihin myös IPK, JoKP sekä SaPKo
26.9.2020

Kiekko-Espoo vei kauden ensimmäisen pääkaupunkiseudun paikalliskamppailun tiukan taistelun jälkeen. Lauantai-iltana varsinaisella peliajalla voittoihin myös IPK ja Joensuun Kiekko-Pojat. Savonlinnassa SaPKon ja Ketterän välinen ottelu ratkesi voittomaalikilpailussa kotivoittoon.

Ketterä ja Kiekko-Espoo murskavoittoihin - perjantaina tahkottiin kuudella paikkakunnalla
25.9.2020

Mestis-kausi jatkui perjantaina kuudella kamppailulla ja perjantain kierroksesta muodostuikin varsin runsasmaalinen.

Mestis starttasi kolmella ottelulla - kotijoukkueet voitokkaita avauskierroksella
24.9.2020

Mestis-kausi käynnistyi torstaina kolmella ottelulla. Avauskierroksella kotijoukkueet olivat vahvoilla, kun vierasjoukkueille ei sarjapisteitä suotu.

Runkosarja päätökseen keskiviikkona - Imatran Ketterä runkosarjan voittaja
11.3.2020

Mestiksen kauden 2019-2020 runkosarjan viimeinen kierros pelattiin keskiviikkona. Kolmen pisteen voittoihin päätöskierroksella Hermes, Ketterä ja RoKi. Kiekko-Vantaa voitti jatkoajalla ja Peliitat sekä IPK voittomaalikilpailun kautta voittoon.

Hermes varmisti pudotuspelipaikan - Peliitoille voitto laiha lohtu
7.3.2020

Hermes varmisti pudotuspelipaikan kaatamalla Peli-Karhut voittomaalikilpailussa. RoKi saalisti pisteen sarjakärki Ketterältä ja pisteen myötä varmisti että Peliitat joutuu karsimaan sarjapaikasta.

Lohipaitojen pudotuspelihaaveet säilyivät voiton myötä - Jokipojille TUTOn päänahka
6.3.2020

Kiekko-Vantaa piti pudotuspelihaaveensa elossa voittamalla KeuPa HT:n maalein 6-1. Illan muissa otteluissa kolme pistettä nappasivat Jokipojat, IPK sekä KOOVEE. SaPKo otti Peliitoista jatkoaikavoiton Heinolassa.

KOOVEE katkaisi tappioputken - Kainulainen iski hatullisen Vantaalla
4.3.2020

KOOVEE katkaisi tappioputkensa kotivoitolla Ketterästä. Vantaalla lohipaitojen Harri Kainulainen iski hattutempun Kiekko-Vantaan kukistaessa Jokipojat. IPK ja KeuPa HT nappasivat vierasvoitot keskiviikkona.

Lohipaidat voittoon IPK:sta - Valtosella viiden pisteen ilta
29.2.2020

Kiekko-Vantaa kaatoi Peli-Karhut Julius Valtosen tehoillan siivittämänä. RoKi otti viime hetkien maalilla tärkeän voiton ja myös Ketterä sekä KeuPa HT voittoihin lauantai-iltana.

Markkula iski hatullisen - RoKi nollasi Hokin
28.2.2020

Samu Markkula viimeisteli hattutempun ja Eetu Paasovaara saalisti viisi tehopistettä (1+4) Hermeksen voitto-ottelussa KOOVEEta vastaan. RoKi nollasi Hokin Kajaanissa ja Peliitat ryösti pisteet Imatralta.

Maaleja, maaleja, maaleja - Keskiviikkona nähtiin neljä hattutemppua ja kauden ennätysyleisö
26.2.2020

Keskiviikkona nähtiin erittäin maalirikas kierros sekä yhteensä peräti neljä hattutemppua. Rovaniemellä RoKin ja Hermeksen välisessä ottelussa oli paikalla kauden ennätysyleisö 2720 katsojaa.

Lohi määräsi sunnuntaina Vantaalla
23.2.2020

Kiekko-Vantaa otti tärkeät kolme pistettä sunnuntaina Trio Areenalla vakuuttavan esityksen jälkeen.

Peliitat viime hetkien loppukirin kautta jatkoaikavoittoon
22.2.2020

Peliitat nousi loppuhetkien kirin kautta jatkoaikavoittoon. Severi Lahtinen viimeisteli todella näyttävän osuman jatkoajalla. Lauantaina voittoihin myös Jokipojat ja

Ketterän maalivahti Samuli Tervo laukoi maalin Hokin verkkoon
21.2.2020

Ketterän maalivahti Samuli Tervo laukoi maalin Hokkia vastaan. Turussa TUTOn ja KOOVEEn välisessä kuumassa kamppailussa yli 2200 katsojaa.

Kotivoittojen keskiviikko
19.2.2020

Kotijoukkueet voittoihin keskiviikon kierroksella. Hermes, Jokipojat ja KeuPa HT voittoihin varsinaisella peliajalla ja SaPKo nappasi kaksi pistettä voittomaalikilpailun kautta.

RoKi viime sekunneilla tasoihin ja lopulta voittomaalikilpailun kautta voittoon
15.2.2020

Lauantai-iltana kolme pistettä TUTOlle, Hermekselle ja SaPKolle. Voittomaalikilpailun kautta kaksi pistettä nappasivat RoKi ja Ketterä.

IPK otti niskalenkin TUTOsta jatkoilla - Voittoihin myös K-Vantaa, Jokipojat ja Ketterä
14.2.2020

IPK:n sankarina kaksi maalia viimeistellyt tuore vahvistus Kristian Afanasyev. Ystävänpäivänä kolme pistettä taistelivat Kiekko-Vantaa, Jokipojat sekä Ketterä.

IPK, RoKi, SaPKo ja TUTO voittoihin keskiviikkona
12.2.2020

IPK, RoKi, SaPKo ja TUTO nappasivat kolme pistettä keskiviikkoillan Mestis-kierrokselta. Kokkolassa IPKn voittomaali syntyi ottelun viimeisellä minuutilla.

Sihvonen latoi hatullisen maaleja Tampereella - Muilla paikkakunnilla varsinainen peliaika ei riittänyt ratkaisuihin
8.2.2020

Hermes oli tyly vieras lauantaina Hakametsässä. Riku Sihvonen iski tehot 3+1. Muilla paikkakunnnilla varsinainen peliaika ei riittänyt voittajien selvittämiseen.

Hermes voittoon 2148 katsojan edessä - Myös IPK ja RoKi voittoihin
7.2.2020

Hermes katkaisi tappioputkensa 2148 katsojan edessä Kokkolassa. Perjantai-iltana voittoihin myös IPK ja RoKi.

Sjöholm iski hattutempun kärkikamppailussa
5.2.2020

Ketterä kaatoi KOOVEEn kärkikamppailussa maalein 5-2. Sebastian Sjöholm viimeisteli ottelussa hattutempun. Voittoihin keskiviikkona myös Peliitat, Jokipojat, TUTO Hockey ja KeuPa HT.