RoKi viime sekunneilla tasoihin ja lopulta voittomaalikilpailun kautta voittoon
15.2.2020

Lauantai-iltana kolme pistettä TUTOlle, Hermekselle ja SaPKolle. Voittomaalikilpailun kautta kaksi pistettä nappasivat RoKi ja Ketterä.

IPK otti niskalenkin TUTOsta jatkoilla - Voittoihin myös K-Vantaa, Jokipojat ja Ketterä
14.2.2020

IPK:n sankarina kaksi maalia viimeistellyt tuore vahvistus Kristian Afanasyev. Ystävänpäivänä kolme pistettä taistelivat Kiekko-Vantaa, Jokipojat sekä Ketterä.

IPK, RoKi, SaPKo ja TUTO voittoihin keskiviikkona
12.2.2020

IPK, RoKi, SaPKo ja TUTO nappasivat kolme pistettä keskiviikkoillan Mestis-kierrokselta. Kokkolassa IPKn voittomaali syntyi ottelun viimeisellä minuutilla.

Sihvonen latoi hatullisen maaleja Tampereella - Muilla paikkakunnilla varsinainen peliaika ei riittänyt ratkaisuihin
8.2.2020

Hermes oli tyly vieras lauantaina Hakametsässä. Riku Sihvonen iski tehot 3+1. Muilla paikkakunnnilla varsinainen peliaika ei riittänyt voittajien selvittämiseen.

Hermes voittoon 2148 katsojan edessä - Myös IPK ja RoKi voittoihin
7.2.2020

Hermes katkaisi tappioputkensa 2148 katsojan edessä Kokkolassa. Perjantai-iltana voittoihin myös IPK ja RoKi.

Sjöholm iski hattutempun kärkikamppailussa
5.2.2020

Ketterä kaatoi KOOVEEn kärkikamppailussa maalein 5-2. Sebastian Sjöholm viimeisteli ottelussa hattutempun. Voittoihin keskiviikkona myös Peliitat, Jokipojat, TUTO Hockey ja KeuPa HT.

Ketterälle jatkoaikavoitto sunnuntai-iltapäivän kamppailusta
2.2.2020

RoKin ja Ketterän viikonlopun toinen kohtaaminen päättyi jatkoajalla 2-3. Voittomaalin viimeisteli Sebastian Sjöholm. RoKin maalivahti Tommi Ronkaiselle kertyi ottelussa peräti 54 torjuntaa.

Nikulinilla tehokas debyytti - KeuPa HT vei voittomaalikilpailussa
1.2.2020

TUTOn Alexander Nikulin tehtaili debyytissään tehot 0+3, mutta KeuPa HT vei ottelun voittomaalikilpailussa. Leevi Tukiainen vietti neljän tehopisteen iltaa, kun Peliitat kaatoi IPK:n. Voittoihin lauantaina myös Hokki, Ketterä sekä jatkoaikavoiton SaPKosta ottanut Jokipojat.

Ilkka Pikkaraisella ja Aleksi Hämäläisellä viiden pisteen ilta
31.1.2020

Ilkka Pikkarainen ja Aleksi Hämäläinen viettivät viiden tehopisteeen iltaa IPK:n kukistaessa KOOVEEn 8-4. Perjantai-iltana voittoihin myös Ketterä, KeuPa HT sekä SaPKo.

RoKi jatkoaikavoittoon Hokista - Imatralla huima draaman kaari
29.1.2020

Keskiviikon tapahtumarikkaalla kierroksella kolme pistettä Jokipojille, Kiekko-Vantaalle ja Peliitoille. Jatkoaikavoitot Ketterälle ja RoKille.

KOOVEE voittoon sunnuntai-illan kamppailussa
26.1.2020

KOOVEE piti pisteet Hakametsässä sunnuntai-iltana tiukan taistelun jälkeen maalein 2-1.

Juho Virtanen jatkoi pistetehtailua Turussa - Peliitat tärkeään voittoon Heinolassa
25.1.2020

TUTO kaatoi RoKin Kupittaan maalirikkaassa lauantai-illassa maalein 7-4. Peliitat kukisti Hokin "kuuden pisteen" ottelussa ja varsinaisella peliajalla voitot myös Kiekko-Vantaalle ja SaPKolle. IPK voitti Hermeksen kotonaan jatkojalla.

RoKi ja Hokki aloittivat vieraskiertueensa voitoilla - Seppänen ja Hölsä joukkueidensa sankareina
24.1.2020

Hokki ja Roki aloittivat viikonlopun vieraskiertueensa voitoilla. Hokin Teemu Seppänen koppasi 34 torjuntaa ja RoKin Paavo Hölsä torjui 39 kertaa. KOOVEE voitti KeuPa HT:n jatkoajalla ja pitkän voittomaalikilpailun päätteeksi Ketterä kaatoi TUTOn.

Väyrynen niittasi tasoituksen ajassa 59:59 ja KeuPa nousi lopulta voittoon
17.1.2020

Rovaniemellä nähtiin varsinainen trilleri, jossa KeuPa HT nousi tasoihin viimeisellä sekunnilla ja lopulta voittomaalikilpailussa voittoon. Varsinaisella peliajalla voitot perjantaina napsivat KOOVEE, Peliitat, Ketterä ja TUTO Hockey.

IPK, KOOVEE, Jokipojat ja SaPKo voittoihin keskiviikon kierroksella
15.1.2020

IPK, Jokipojat ja SaPKo ottivat kolme pistettä ja KOOVEE pitkän kaavan mukaan voittoon keskiviikkoillan kierroksella.

Seppänen sankarina Kajaanissa - Hokki, RoKi ja Jokipojat voittoihin
11.1.2020

Hokin maalivahti Teemu Seppänen nollasi TUTOn lauantai-iltana. RoKi otti vierasvoiton Vantaalta ja Jokipojat kaatoi Hermeksen.

Peliitat voittoon RoKista - SaPKo nollasi Hermeksen
10.1.2020

Peliitat raapi RoKin päänahan perjantai-iltana Heinolassa ja SaPKon Oskari Salmiselle nollapeli Hermestä vastaan. Ketterä ja IPK illan muut voittajat.

Hermes, KeuPa HT, RoKi ja KOOVEE voittoihin keskiviikkona
8.1.2020

Hermes ja KeuPa HT voittivat keskiviikkoillan ottelunsa varsinaisella peliajalla. RoKille ja KOOVEElle voitot irtosivat jatkoajalla.

Vierasvoittojen sunnuntai - Seppänen takoi tehot 3+1
5.1.2020

Sunnuntaina Mestiksessä vietettiin vierasvoittojen iltaa. Kiekko-Vantaa, Hermes ja KOOVEE voittoihin. KOOVEEn Janne Seppänen takoi tehot 3+1 Keuruulla.

Jokipojat kaatoi KOOVEEn - Heinolassa ja Rovaniemellä mentiin pitkän kaavan mukaan
4.1.2020

Lauantain Mestis-kierroksella Jokipojat ja Hermes ottivat voitot varsinaisella peliajalla. Heinolassa ja Rovaniemellä voittaja ratkaistiin voittomaalikilpailussa.