Kiekko-Vantaa ja Kiekko-Pojat voittoihin keskiviikkona - Juho Ahopellolle kauden ensimmäinen nollapeli

9.10.2024

Kuva: Matias Toropainen

KIEKKO-VANTAA - IPK 5-2

Vantaalla nähtiin tiukka taistelu, joka kääntyi lopulta kotijoukkueelle. Kiekko-Vantaa siirtyi avauserässä 2-0-johtoon Okko Kangasniemen (2+1) sekä Niklas Nordgrenin (1+1) maaleilla. Santeri Sulku laukoi kavennuksen vielä ensimmäisessä erässä ja Pekka Suhonen toi Peli-Karhut tasoihin toisessa erässä. Oliver Kiljunen pamautti ottelun voittomaalin ylivoimalla ajassa 53:06. Kaksi viimeistä maalia lohipaidat naulasivat tyhjiin Veeti Kuhdan sekä Kangasniemen toimesta.

ROKI - KIEKKO-POJAT 0-3

Kiekko-Pojille pisteet Rovaniemeltä Oula Uskin, Ivo Sedlacekin sekä Jonne Bryggerin maaleilla. Noah Kanelle sekä Jerkko Rämölle kahden syöttöpisteen ilta ja Juho Ahopelto torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä.