Hermekselle pisteet torstai-illan ottelusta

3.10.2024

Kuva: Andrea Lindvall

HERMES - K-VANTAA 5-1

Kotijoukkue sai otteluun erinomaisen startin, kun 12 minuutin aikana kiekko oli löytänyt tien lohipaitojen verkoon jo kolme kertaa. Puolen minuutin pelin jälkeen Eetu Mäki (2+1) viimeisteli avausmaalin läpiajosta, Eemeli Takala punnersi ottelun toisen maalin, ja hetkeä myöhemmin Takalaa rikottiin rankkarin arvoisesti, josta Mäki veivasi kiekon kolmannen kerran ohi 34 kertaa ottelussa torjuneen Kalle Variksen.
Atte Karppinen ohjasi kotijoukkueen neljännen ja kaunisteli vielä loppulukemiksi 5-1 tyhjään maaliin. Julius Janhoselle Mestis-debyytissään kolme syöttöpistettä. Hermeksen tolppien välissä Alex Mäkelälle kauden ensimmäisessä pelissään 28 torjuntaa. Kiekko-Vantaan illan ainoan maalin survaisi ylivoimalla Santeri Peltola.