Pancho Villa Mestiksen pääyhteistyökumppaniksi

23.9.2024
Pancho Villa Mestiksen pääyhteistyökumppaniksi

Mestis ja Suomen suosituimpiin ravintolaketjuihin kuuluva Pancho Villa aloittavat yhteistyön kaudella 2024–25. Jatkossa Pancho Villa on sarjan pääyhteistyökumppanina esillä muun muassa kaikkien Mestis-kaukaloiden maaliverkoissa sekä sarjan sosiaalisen median viestinnässä.

Yhteistyön aloitus tuntui luonnolliselta molemmille osapuolille. Pancho Villan ravintolatoiminta on näkyvästi esillä useilla Mestis-paikkakunnilla, ja kiekkokansan ravintolana tunnettu Pancho Villa tarjoaa elämyksiä jääkiekon ystäville myös kaukalon ulkopuolella.

– Niin Pancho Villa kuin Mestis ovat valtakunnallisia toimijoita, joita yhdistää tavoitteellisuus ja uskallus tehdä asioita eri tavalla, Mestiksen operatiivinen johtaja Taneli Maasalo kertoo.

– Pancho Villalla on kova vauhti päällä, joten me Mestiksenä pystymme tarjoamaan monikanavaista markkinointitukea tähän matkalle. Lisäksi Pancho Villan ravintoloita löytyy lähes jokaiselta Mestis-paikkakunnalta, joten yhteistyöstä löytyy synergiaa puolin ja toisin, hän jatkaa.

– Tavoitteenamme on edistää urheilun harrastamista ja vahvistaa urheilukulttuuria paikallisesti, oli kyse sitten juniori- tai ammattiurheilusta. Tukemme urheilulle on osa laajempaa sitoutumista paikalliseen yhteisöön. Olemme innolla mukana tukemassa paikallista urheilua ja odotamme yhteistyön Mestiksen kanssa jatkuvan menestyksekkäänä, sanoo Pancho Villan varatoimitusjohtaja Teemu Vanharanta.

Pancho Villa on meksikolaistyyliseen ruokaan keskittynyt suomalainen ravintolaketju. Vuonna 2001 perustettu Pancho Villa työllistää nykyään noin 500 henkeä ympäri suomen. Kasvavaan Pancho Villa -ketjuun kuuluu 46 ravintolaa 31 eri paikkakunnalla.

Haluatko olla mukana kehittämässä koko Suomi-kiekon tulevaisuutta? Lähde Mestiksen kumppaniksi!


---
Julkaisija: