Risto Dufva Jokereiden päävalmentajaksi

16.9.2024
Risto Dufva Jokereiden päävalmentajaksi

Kuva: Hanna Heinonen

Helsingin Jokereiden valmennusryhmä saa rutkasti lisää kokemusta, kun valmentajalegenda Risto Dufva siirtyy joukkueen päävalmentajaksi, kertoo Jokerit tiedotteessaan. Dufva, 61, aloittaa työnsä heti tänään maanantaina 16. syyskuuta ja on penkin takana Jokereiden ensimmäisessä kotiottelussa Helsingin jäähallissa tiistaina 17. syyskuuta.

– Risto tuo meille arvokasta kokemusta, osaamista menestyksestä sekä ennen kaikkea lisää johtajuutta. Olemme määritelleet kunnianhimoiset urheilulliset tavoitteet, joissa aiomme pysyä ja Riston tuominen mukaan valmennustiimiin on iso palanen osana saavuttaa unelma Liiga-noususta, kertoo Jokereiden puheenjohtaja Mikko Saarni.

Jokereiden päävalmentajana toiminut Tero Määttä jatkaa valmennusryhmässä kuten myös Kari Martikainen, Roy Hellgren ja Iiro Mäntylä. Dufva on Määtän ja koko ryhmän jatkosta erittäin tyytyväinen.

– Olen tullut tänne auttamaan Jokereita, niin valmentajia kuin pelaajia. En ole 18 vuoteen valmentanut tällä tasolla, joten kaikki tieto mitä meillä on, tarvitaan. Minusta on todella hienoa, että kaikki jatkavat. Se kertoo, että tämä on meidän kaikkien yhteinen asia, Dufva iloitsee.


---
Julkaisija: