Mahdollisuuksien Mestis-kausi 2024–25 käyntiin huomenna

11.9.2024
Mahdollisuuksien Mestis-kausi 2024–25 käyntiin huomenna

Kuva: Pasi Mennander

Mestiksen mestaruuspokaalin metsästys voi alkaa.

Suomen viihdyttävin lätkä tekee näyttävän paluun huomenna 12. syyskuuta, kun viime kevään finalistit Iisalmen Peli-Karhut ja Imatran Ketterä kohtaavat toisensa Mestis-kauden avauksessa!

Viime kaudella Mestiksen ennätyksiä rikottiin niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin – runkosarjan loistavat yleisömäärät, MTV:n ennätykselliset katsojamäärät sekä Mestiksen omien kanavien tavoittavuusennätykset vahvistivat entisestään Mestiksen asemaa Suomen viihdyttävimpänä kiekkosarjana.

Tulevalla kaudella Mestiksessä pelaa 10 joukkuetta aina Helsingistä Rovaniemelle saakka. Oman mausteensa kauteen tuovat pitkän ajan jälkeen paluun tekevät Liiga-karsinnat, joten nyt jokaisella ottelulla ja pisteellä on todellakin merkitystä.

» Mestiksen pelaamistapa kaudella 2024–25
» Katso Mestiksen otteluohjelma

Taatusti tapahtumarikas Mestis-kausi 2024–25 hemmottelee katsojia niin paikan päällä kiekkohalleissa ympäri Suomen kuin MTV Katsomossakin. Lisäksi saamme jälleen nauttia joka kuukausi MTV Subilla esitettävästä ottelusta, joka tuo Mestiksen kaikkien jääkiekosta ja urheilusta kiinnostuneiden saataville.

Ole mukana Mestiksen mahdollisuuksien kaudessa – aivan kohta mennään!


---
Julkaisija: