Jääkiekon Sarjaseurat ry keskittyy Mestis-seurojen kehittämiseen

29.6.2024
Jääkiekon Sarjaseurat ry keskittyy Mestis-seurojen kehittämiseen

Uudistunut Jääkiekon Sarjaseurat ry:n hallitus kokoontui ensimmäisen kerran tiistaina 18.6. Kokouksessa keskusteltiin hallituksen pelisäännöistä ja tulevaisuuden suuntaviivoista. Jääkiekon Sarjaseurat ry:n tarkoitus on kehittää ja ohjata maamme jääkiekkoilua yhdessä Suomen Jääkiekkoliitto ry:n ja Jääkiekon SM-Liiga Oy:n kanssa, sekä toimia yhdistykseen liittyneiden seurojen välisenä yhteistyöelimenä. Lisäksi yhdistys toimii jääkiekon Mestiksen seuratoiminnan ohjaajana ja kehittäjänä.

"Mestiksellä on merkittävä rooli suomalaisessa jääkiekossa ja tämä hallitus tähtää toiminnallaan luomaan rakenteita, mitkä auttavat seuroja kehittymään. Hallitus tuleekin vahvasti keskittymään Mestiksen tulevaisuuden tavoitteiden kirkastamiseen ja uuden strategian laatimiseen yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa!, kommentoi Jääkiekon Sarjaseurat ry:n puheenjohtaja Juuso Mörsky.

Mestiksellä on takanaan kaikkien aikojen kausi, missä sarjan kiinnostus nousi uusiin katsoja- ja tavoittavuusennätyksiin. Tulevalle kaudelle Liigakarsintojen paluu tulee nostamaan kilpailullisuutta edelleen. Sarjajärjestelmäkeskustelu kuitenkin jatkuu ja hallitus pyrkii toiminnallaan edistämään tulevaisuuden malleja, missä avoin ja terve kilpailu on keskiössä.

"Hallituksen tavoitteena on myös tukea niin Mestiksen kuin koko suomalaisen jääkiekon kehitystä. Ideaalitilanne on, että tulevina vuosina sarjajärjestelmät mahdollistavat avoimen kilpailun ja järkevät taloudelliset toimintaympäristöt", Mörsky jatkaa.


---
Julkaisija: