Warrior Sports Finland Mestiksen pääyhteistyökumppaniksi

24.5.2024
Warrior Sports Finland Mestiksen pääyhteistyökumppaniksi

Mestis ja Warrior Sports Finland jatkavat ja tiivistävät jo kaudella 2023–24 alkanutta yhteistyötään. Yhteistyön myötä Warrior tulee sarjan pääyhteistyökumppanina näkymään entistä vahvemmin niin Mestis-kaukaloissa kuin niiden ulkopuolellakin.

Yhteistyön jatko on kaksivuotinen ja koskee kausia 2024–25 ja 2025–26.

"Hienoa, että Warrior näkee Mestiksen strategisesti tärkeänä kumppanina. Pystymme sarjana tarjoamaan Warriorille erittäin monikanavaista markkinointia, joilla tavoitetaan haluttuja kohderyhmiä", kommentoi Mestiksen operatiivinen johtaja Taneli Maasalo.

Warrior Sports on yksi urheiluvälinealan johtavista valmistajista, jonka innovatiiviset ja tehokkaat huippuluokan varusteet ja vaatteet palvelevat kaikenikäisiä ja -tasoisia jääkiekkoilijoita ympäri maailmaa. Tulevilla Mestis-kausilla Warrior näkyy mm. tuomareiden paidoissa ja kypärissä, ottelutapahtumissa sekä Mestiksen sosiaalisen median kanavissa ja verkkosivuilla.

"Tuleva Mestis-kausi kiinnostaa kaikkia kiekkofaneja erittäin paljon, koska Liigakarsinnat palaavat usean vuoden tauon jälkeen. Tämä on hieno mahdollisuus Warriorille tavoittaa suomalaista kiekkokansaa. On ilo tehdä yhteistyötä Mestiksen kanssa sekä olla tekemisissä hyvän ja osaavan organisaation kanssa", sanoo Warrior Sportsilta Pohjoismaiden myynninkehityksestä vastaava Teemu Numminen.

Haluatko olla mukana kehittämässä koko Suomi-kiekon tulevaisuutta? Lähde Mestiksen kumppaniksi!


---
Julkaisija: