TUTO julkaisi kuusi pelaajasopimusta – tehopelaaja Ronkainen Turkuun

10.5.2024
TUTO julkaisi kuusi pelaajasopimusta – tehopelaaja Ronkainen Turkuun

TUTO julkisti tällä viikolla kuusi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2024–25. Turkulaisjoukkueen vahvuuteen liittyy muun muassa kauden 2023–24 tehopelaajan palkinnon saanut sekä ensimmäiseen All Stars -kentälliseen valittu Miku Ronkainen.

"[Miku] Oli viime kaudella Mestiksen parhaita hyökkääjiä. Luisteluvoimainen, taitava ja työteliäs hyökkääjä, joka on erittäin juonikas ja pystyy luomaan hyökkäyspeliä tehokkaasti. Palava halu voittaa näkyy Mikun tekemisessä vahvasti", TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kommentoi hankintaa.

Ronkaisen lisäksi julkistettiin Karri Forsblomin, Oliver Tuhkasen, Samu Markkulan, Juha Rautiaisen ja Jesse Vuorelan sopimukset. Joukkueeseen on jo aiemmin kiinnitetty maalivahti Emil Vuorio, puolustaja Niclas Karjalainen sekä hyökkääjät Santeri Virta ja Eevert Eloranta.


---
Julkaisija: