Janne Tuunasesta Ketterän uusi päävalmentaja

30.4.2024
Janne Tuunasesta Ketterän uusi päävalmentaja

Kuva: Matti Nenonen

Ketterä on solminut kahden vuoden valmentajasopimuksen Janne Tuunasen kanssa, seura kertoo tiedotteessaan. Tuunanen toimii Ketterän päävalmentajana kausilla 2024-25 sekä 2025-26.

Tuunanen on toiminut edelliset kaksi kautta Kiekko-Vantaan apuvalmentajana sekä naisten maajoukkueen videovalmentajana. Kausilla 2018–20 Tuunanen toimi Hermeksen päävalmentajana ja kaudella 2020–21 Kiekko-Espoon päävalmentajana.

"Ajatus päävalmentajuudesta rupesi kypsymään vuosi sitten. Tiedän, että Imatralla on tehty pidemmän aikaa hyvää työtä aikaa ja siellä on hyvä urheilullinen pohja. Tulen tosi mielelläni Ketterään valmentamaan", Tuunanen kommentoi.

"Olemme seuranneet Jannen uraa, ja hän on ollut meitä kiinnostava valmentaja nimenä jo aikaisempina vuosina. Hänet tunnetaan erittäin ammattitaitoisena ja koulutettuna valmentajana. Ihmisenä Janne on hyvin positiivinen sekä ihmisläheinen ja sopii näin Ketterän toimintakulttuuriin mainiosti", Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen kommentoi.


---
Julkaisija: