Simo Karjalainen on IPK:n uusi päävalmentaja

29.4.2024
Simo Karjalainen on IPK:n uusi päävalmentaja

Kuva: Jari Mäki-Kuutti

Mestis-kauden 2023–24 mestari IPK on solminut kaksivuotisen sopimuksen Simo Karjalaisen kanssa, seura tiedottaa. Joensuulaislähtöinen Karjalainen on toiminut viimeiset kaksi kautta Joensuun Kiekko-Poikien päävalmentajana.

"Innostunut ja kiitollinen, että saan näin hienon mahdollisuuden. IPK:ssa on vahva organisaatio ja toimintakulttuuri. Sitä osaksi pääseminen auttaa varmasti kehittymään valmentajana", Karjalainen kommentoi.

IPK:n valmentajaksi nousee viime kaudella Peli-Karhujen fysiikkavalmentajana toiminut Toni Ruotsalainen. Ruotsalainen on toiminut kahdella edellisellä kaudella IPK U20 -joukkueen valmentajana ja vastasi viime kaudella Mestis-joukkueen fysiikkapuolesta.


---
Julkaisija: