Kiekko-Pojat julkisti uuden päävalmentajan

25.4.2024
Kiekko-Pojat julkisti uuden päävalmentajan

Joensuun Kiekko-Poikien uusi valmentaja kaudella 2024–25 on Kasper Vuorinen, seura kertoo. Vuorinen, 37, saapuu Joensuuhun monikansallisesta ICEHL-liigasta.

"Kassun ja meidän ajatukset sekä arvomaailma kohtasivat heti. Etsimme valmentajaa, joka pystyy olemaan hyvä ihmisläheinen johtaja joukkueelle, auttamaan pelaajia ja koko organisaatiota kehittymään entisestään paremmaksi. Hänellä on paljon kokemusta Euroopan ammattilaisorganisaatioista ja saimme hänestä erittäin hyvät suositukset", Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen kommentoi.

"Joensuuhun on onnistuttu rakentamaan ympäristö, joka mahdollistaa kilpailullisen menestymisen ja tavoittelun lisäksi yksittäisen pelaajan kehittymisen. Tällaisessa ympäristössä työskentely tavoitteellisten pelaajien ja organisaation kanssa, vastaa tällä hetkellä täysin tavoitteita valmennustyön suhteen", kertoo Vuorinen.


---
Julkaisija: