Ketterä nousi huimalla kirillä voittoon ja tasoitti otteluvoitot - Finaalisarjan seiskapeli pelataan lauantaina

18.4.2024
Ketterä nousi huimalla kirillä voittoon ja tasoitti otteluvoitot - Finaalisarjan seiskapeli pelataan lauantaina

Kuva: Topi Lainio

KETTERÄ - IPK 5-3 (Otteluvoitot 3-3)

Ketterä nousi voittoon 6. finaalissa ja tasoitti otteluvoitoiksi 3-3. IPK aloitti maalinteon toisessa erässä ja karkasi kahden maalin johtoon Mikko-Matti Paakkolan ja Leo Ringin maaleilla. Kotijoukkueen avausosumasta 2. erässä vastasi Niko Liiri. Kolmannen erän alussa IPK karkasi toistamiseen kahden maalin karkumatkalle Luukas Kallioisen osumalla. Kotijoukkue painoi kuitenkin lisää kaasua ja nousi Jimi Rönkkösen kahdella maalilla tasoihin. Valtteri Viirret naulasi voittomaalin ajassa 57:06 ja Anri Ravinskis kaunisteli loppulukemat tyhjiin. Aleksi Sinkkonen nakutteli ottelussa kolme syöttöpistettä.

Upea finaalisarja saa arvoisensa päätöksen lauantaina seiskaottelussa Iisalmessa. Liput 7. finaaliin TÄSTÄ.


---
Julkaisija: