Kiekko-Espoolle pronssia, Rimpinen torjui 30 kertaa - Ketterä tasoitti finaalisarjan otteluvoitot

10.4.2024
Kiekko-Espoolle pronssia, Rimpinen torjui 30 kertaa - Ketterä tasoitti finaalisarjan otteluvoitot

Kuva: Shaun Duncan

KIEKKO-ESPOO - HERMES 3-1

Kiekko-Espoo voittoon pronssiottelussa Terry Andin, Tommi Takaveräjän ja Aatu Laakson maalien sekä maalivahti Petteri Rimpisen erinomaisten torjuntojen siivittämänä. Rimpiselle ottelussa yhteensä 30 torjuntaa, kun Hermeksen maalilla Jesse Haukalle torjuntoja kertyi 21. Hermeksen maalista vastasi Arttu Heikkilä.


KETTERÄ - IPK 7-3 (Otteluvoitot 1-1)

Ketterä tasoitti finaalisarjan otteluvoitoiksi 1-1 keskiviikkoiltana Lappeenrannassa. Santeri Salmela viimeisteli kaksi maalia ja Salmelan lisäksi peräti kuudelle Ketterän pelaajalle kahden pisteen ilta. Pudotuspelien pistepörssiä johtavalle IPK:n Austin Algerille 1+1 ja pudotuspelien puolustajien pistepörssikärki Juuso Arolalle 0+2. Finaalisarja jatkuu perjantaina Iisalmessa.


---
Julkaisija: