Mestis jatkaa MTV Katsomossa kevääseen 2027 – kuluneella kaudella ottelulähetyksiä seurannut yli miljoona suomalaista

8.4.2024
Mestis jatkaa MTV Katsomossa kevääseen 2027 – kuluneella kaudella ottelulähetyksiä seurannut yli miljoona suomalaista

MTV Oy ja Mestis ovat sopineet jatkoa mediaoikeuskumppanuudelleen. Uuden sopimuksen myötä kaikki Mestis-ottelut nähdään MTV Katsomossa aina kevääseen 2027 saakka. Myös kuukausittaiset MTV Subin suorat ottelulähetykset saavat jatkoa ensi kaudella.

MTV on välittänyt Mestiksen ottelut vuodesta 2021, ja uuden kolmevuotisen sopimuksen myötä Mestis säilyttää paikkansa MTV Katsomon tarjonnassa aina kevääseen 2027 saakka. Kaikki ottelut esitetään suorana ja selostettuna MTV Katsomossa, ja valikoituja otteluita nähdään myös MTV:n maksukanavilla. Lisäksi MTV Subilla seurataan ensi kaudella kuukausittaista ottelulähetystä studion kera.

"Mestis sopii erinomaisesti osaksi MTV:n vahvaa kiekkotarjontaa. Mestiksen kiinnostus on tällä kaudella ollut nousussa, ja sarjan näkyvyyttä ovat entisestään siivittäneet kuukausittaiset MTV Subin lähetykset. Kuluneella kaudella Mestiksen ottelulähetykset ovatkin tavoittaneet MTV:llä yli miljoona suomalaista", kertoo MTV:n urheiluoikeuksista vastaava Jukka Raatikainen.

"Yhteistyön jatko MTV:n kanssa on Mestikselle merkittävä asia, sillä Suomen viihdyttävin kiekkosarja tarvitsee kumppanikseen luotettavan mediaoikeuskumppanin. Kuluva kausi on ollut kaikilla mittareilla mitattuna kaikkien aikojen kausi, joten tästä on hyvä jatkaa yhteistyössä tuotteen kehittämistä edelleen", kertoo Mestiksen operatiivinen johtaja Taneli Maasalo.

Mestiksen kauden 2024 mestaruus ratkeaa 8.4. alkavassa finaalisarjassa. Sarjan avausta seurataan myös MTV Subilla kello 18 alkaen. Kaikki finaalit ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.


---
Julkaisija: