IPK eteni finaaleihin huippujännittävästä välieräsarjasta otteluvoitoin 4-3 - Finaalisarja käyntiin maanantaina

6.4.2024
IPK eteni finaaleihin huippujännittävästä välieräsarjasta otteluvoitoin 4-3 - Finaalisarja käyntiin maanantaina

Kuva: Matti Nenonen

IPK - HERMES 4-2 (Otteluvoitot 4-3)

IPK eteni Mestiksen finaaleihin huippujännittävästä välieräsarjasta otteluvoiton 4-3. Sarjan seitsemännessä ottelussa kotijoukkueen Juuso Arola avasi maalihanat avauserässä. Topias Liljamo laukoi toisessa erässä Hermeksen tasoitusmaalin, mutta vain 27 sekuntia myöhemmin IPK siirtyi jälleen kuskin paikalle Ludwig Perssonin osumalla ja vielä toisen erän aikana Ville Puhakka laukoi lukemiksi 3-1. Hermes nousi maalin päähän Eemeli Takalan toimesta. Ajassa 57:48 Ludwig Persson naulasi illan toisen maalinsa ja loppulukemiksi 4-2.

Iisalmen Peli-Karhuille finaalipaikka on seurahistorian ensimmäinen Mestiksessä ja loppuotteluissa vastaan asettuvalle Imatran Ketterälle kyseessä on viides peräkkäinen finaalipaikka. Loppuottelut käynnistyvät maanantaina Iisalmessa.

- Pääsyliput IPK:n kotiotteluihin TÄSTÄ.

- Pääsyliput Ketterän kotiotteluihin TÄSTÄ.


---
Julkaisija: