Hermekselle kolmas kiinnitys finaalipaikkaan ja Hokille kolmas voitto karsinnoissa

3.4.2024
Hermekselle kolmas kiinnitys finaalipaikkaan ja Hokille kolmas voitto karsinnoissa

Kuva: Shaun Duncan

IPK - HERMES 3-8 (Otteluvoitot 2-3)

Hermes haki kolmannen kiinnityksen finaalipaikkaan keskiviikkona Kankaan montusta. Aapo Aholalle sekä Veikka Kärjälle kolmen syöttöpisteen ilta ja Juha Rautiainen onnistui kahdesti maalinteossa. 1+1 tehot Aki-Petteri Antti-Roikolle, Eero Klintrupille sekä Michal Kvasnicalle. Austin Alger viimeisteli kaksi IPK:n osumista ja 2-3-kavennusmaalista vastasi Pekka Suhonen.
Välieräsarja on katkolla Hermekselle perjantaina Kokkolassa.


KARSINTA

HOKKI - PYRY 5-2 (Otteluvoitot 3-0)

Hokille keskiviikkona karsintasarjan kolmas voitto. Jiri Parviaiselle kolme syöttöpistettä, Iivari Säkkinen viimeisteli kaksi maalia ja 1+1 tehot Janne Jokiselle sekä Santeri Yli-Suutalalle. Saku Hautamäki sekä Tuukka Mäntymäki Pyryn maalintekijät. Karsintasarja on katkolla Hokille perjantaina.


---
Julkaisija: