Ketterä finaaleihin ja Hermes tasoitti otteluvoitot - Hokki jatkoaikavoittoon karsinnoissa

1.4.2024
Ketterä finaaleihin ja Hermes tasoitti otteluvoitot - Hokki jatkoaikavoittoon karsinnoissa

Kuva: Shaun Duncan

Imatran Ketterä eteni Mestiksen finaaleihin otteluvoitoin 4-0. Finaalipaikka on Ketterälle jo viides peräkkäinen.

KIEKKO-ESPOO - KETTERÄ 1-2 (Otteluvoitot 0-4)

Joukkueiden välinen neljäs välieräottelu ratkesi jännittävien vaiheiden jälkeen Ketterän voittoon. Kiekko-Espoon Noel Pietilä laukoi avausmaalin 1.erässä ja tasoituksen viimeisteli Rasmus Ruusunen ottelun toisen kaksikymppisen alussa. Miku Ronkainen laukoi voittomaalin ajassa 56:46 ja Ketterä eteni finaaleihin otteluvoitoin 4-0. Kiekko-Espoon kausi jatkuu pronssiottelulla.


HERMES - IPK 4-3 ( 1. JE) (Otteluvoitot 2-2)

Kokkolassa nähtiin maanantai-iltana huima draaman kaari. IPK:n maaleista vastasivat Alex Berardinelli, Juuso Heikkilä sekä Mikko-Matti Paakkola. Hermeksen kaksi ensimmäistä maalia viimeisteli Tommi Laakso ja 3-3-tasoitusmaalin niittasi Arttu Lausniemi, vain 6 sekuntia ennen päätössummeria. Lausniemi onnistui toimittamaan kiekon verkon perille myös jatkoerässä, mutta maalia ei pitkän videotarkistuksen jälkeen hyväksytty. Ottelun ratkaisun laukoi lopulta Santeri Sulku ajassa 74:43.
IPK:n maalilla debytoineelle 17-vuotiaalle Patrik Kerkolalle ottelussa 36 torjuntaa ja Hermeksen 18-vuotiaalle Visa Vedenpäälle torjuntoja kertyi 29. Jännittävä välieräsarja jatkuu keskiviikkona Iisalmessa.


KARSINTA

PYRY - HOKKI 3-4 (1. JE) (Otteluvoitot 0-2)

Myös Nokialla ottelun ratkaisu venyi ensimmäiseen jatkoerään saakka. Pyry siirtyi ensimmäisen 10 minuutin aikana 2-0-johtoon Jesse Kylmäniemen ja Valtteri Mäkiviinikan maaleilla. Hokki onnistui kaventamaan Niko Mikkolan toimesta, kun 1. erää oli jäljellä ainoastaan 16 sekuntia. Toisessa erässä Janne Jokinen iski 2-2-maalin miinuskulmasta maalivahdin kautta sisään. Pyry siirtyi vielä kertaalleen johtoon Jesse Kalliosalon laukomalla maalilla, mutta Iivari Säkkinen toi vieraat jälleen tasoihin. Jatkoajalla ratkaisun naulasi Antti Myllyaho ajassa 73:31.
Karsintasarja jatkuu keskiviikkona Kajaanissa.


---
Julkaisija: