IPK:lle ja Ketterälle voitot välierissä - Karsintasarjassa ensimmäisen ottelun voitto Hokille

30.3.2024
IPK:lle ja Ketterälle voitot välierissä - Karsintasarjassa ensimmäisen ottelun voitto Hokille

Kuva: Shaun Duncan

IPK - HERMES 6-2 (Otteluvoitot 2-1)

IPK:lle välieräsarjan toinen voitto. Juuso Heikkilälle (2+1) kolmen pisteen ilta, Juuso Arolalle ja Pekka Suhoselle tehot 1+1 ja Ville Puhakalle kaksi syöttöpistettä. Hermeksen maaleista vastasivat Sisu Yliniemi sekä Arttu Lausniemi. Ottelusarjan seuraava ottelu pelataan maanantaina Kokkolassa.


KETTERÄ - KIEKKO-ESPOO 5-0 (Otteluvoitot 3-0)

Ketterä nollasi Kiekko-Espoon lauantaina Lappeenrannassa ja nappasi kolmannen kiinnityksen finaalipaikkaan. Santeri Lipiäiselle pudotuspelikevään toinen ja koko kauden seitsemäs nollapeli. Maaleista vastasivat Jesse Viskari, Aleksi Sinkkonen, Riku Tuomola sekä kahdesti osunut Jimi Rönkkönen. Sarja on katkolla Ketterälle maanantaina Espoossa.


KARSINTA

HOKKI - PYRY 5-0

Kajaanissa Hokin ja Pyryn välisen karsintasarjan ensimmäisessä ottelussa päädyttiin myös lukemiin 5-0. Kristian Tammiselle nollapeli kuudellatoista torjunnalla ja maaliverkkoa heiluttivat Nooa Tuomainen, Juuso Aaltonen, Veli-Matti Tiuraniemi sekä kahdesti viimeistelyssä onnistunut Aleksi Pellikka. Ottelusarja jatkuu maanantaina.


---
Julkaisija: