IPK tasoitti otteluvoitot - Ketterälle toinen kiinnitys

29.3.2024
IPK tasoitti otteluvoitot - Ketterälle toinen kiinnitys

Kuva: Andrea Lindvall


KIEKKO-ESPOO - KETTERÄ 2-3 (Otteluvoitot 0-2)

Ketterälle välieräsarjan toinen voitto. Artem Hrebenyk laukoi kaksi maalia ja yhdestä Ketterän maalista vastasi Ossi-Petteri Jaakola. Miku Ronkaiselle kaksi syöttöpistettä. Espoolaisten maalit olivat Marcus Kallionkielen sekä Niko Kivelän käsialaa. Sarja jatkuu lauantaina Lappeenrannan Kisapuistossa.HERMES - IPK 3-4 (otteluvoitot 1-1)

IPK taisteli vierasvoiton ja otteluvoitot tasoihin. Peli-Karhujen tehomiehinä perjantaina, kolmen pisteen Alex Berardinelli (2+1) sekä Juuso Arola (1+2). Leo Ringille kaksi syöttöpistettä. Kotijoukkueen Santeri Sulku nakutteli tehot 1+1 ja Tommi Laaksolle 0+2. Joukkueet kohtaavat seuraavaksi lauantaina Iisalmessa.


---
Julkaisija: