Hermes ryösti kotiedun - Ketterä voittoon Lappeenrannassa

27.3.2024
Hermes ryösti kotiedun - Ketterä voittoon Lappeenrannassa

Kuva: Shaun Duncan

IPK - HERMES 0-3

Hermes nollasi IPK:n Kankaan montussa välieräavauksessa. Visa Vedenpäälle kauden ja uran ensimmäinen nollapeli Mestis-kaukaloissa irtosi 39 torjunnalla. Topias Liljamo laukoi avausmaalin, Arttu Lausniemi viimeisteli 0-2-osuman ja loppulukemat löi tyhjiin Arttu Heikkilä. Santeri Sulku kirjautti kaksi syöttöpistettä. Sarja jatkuu perjantaina Kokkolassa.KETTERÄ - KIEKKO-ESPOO 2-1

Ketterälle kotivoitto Lappeenrannassa maalein 2-1. Valtteri Viirret avasi maalihanat avauserässä ja 3. erän ensimmäisellä minuutilla Anri Ravinskis vei kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Kiekko-Espoon kavennusosuman laukoi Niko Kivelä. Joukkueet kohtaavat seuraavaksi perjantaina Espoossa.


---
Julkaisija: