Hermes ja IPK välieriin - TUTO tasoitti otteluvoitot

23.3.2024
Hermes ja IPK välieriin - TUTO tasoitti otteluvoitot

Kuva: Sami Mutka

HERMES - JOKERIT 6-1 (Otteluvoitot 4-2)

Hermes lunasti paikkansa välieristä otteluvoitoin 4-2. Sisu Yliniemi vei kotijoukkueen rankkarista johtoon ensimmäisessä erässä. Toisen erän aikana Hermes kasvatti johtoaseman kolmeen maaliin Santeri Sulun ja Kalle Matikaisen toimesta. 2+1 tehot lauantaina nakutellut Arttu Lausniemi viimeisteli läpiajosta taululle 4-0. Jokereiden kavennuksesta vastasi Jesse Liuksiala ja viimeiset kaksi maalia tyhjiin Lausniemen ja Matikaisen toimesta. Upean ottelun pelanneelle Visa Vedenpäälle Hermeksen maalilla 44 torjuntaa.
Hermes kohtaa välierissä IPK:n.

ROKI - IPK 3-4 (1. JE) (Otteluvoitot 2-4)

Myös IPK lunasti paikkansa neljään parhaan joukosta lauantaina. Sarjalle tyypilliseen tapaan ottelu eteni tasaisissa merkeissä. 1. erässä Eero Niemi vei kotijoukkueen johtoon ja Austin Alger tasoitti. Toisessa erässä Joonas Alanne viimeisteli RoKin jälleen edelle, mutta IPK kampesi salamamaaleilla rinnalle ja ohi. Maalintekijöinä Alex Berardinelli sekä Thomas Grönlund. RoKi taisteli tasoihin ilman maalivahtia ajassa 58:31 Joonas Alanteen illan toisella maalilla. Jatkoerässä ratkaisun pyöräytti vanhanaikaisella Ville Puhakka.TUTO - KIEKKO-ESPOO 2-1 (1. JE) (Otteluvoitot 3-3)

Kiekko-Espoo johti ottelusarjaa jo 3-0, mutta TUTO nousi kuilun partaalta ja tasoitti otteluvoitoiksi 3-3. Noel Pietilä laukoi vieraat johtoon ja Simon Suoranta vastasi tasoitusosumasta. Ensimmäisessä jatkoerässä Joel Kerkkänen naulasi ratkaisun rankkarista. Sarjan seiskapeli on ohjelmassa maanantaina Espoossa.


---
Julkaisija: