Ketterä, IPK ja TUTO voittoihin perjantaina - Ketterä eteni välieriin

22.3.2024
Ketterä, IPK ja TUTO voittoihin perjantaina - Ketterä eteni välieriin

Kuva: Shaun Duncan

KETTERÄ - KIEKKO-POJAT 4-0 (Otteluvoitot 4-1)

Ketterä selvitti tiensä kevään ensimmäisenä joukkueena välieriin. Perjantain ottelussa Jani Taskula osui kahdesti ja Miku Ronkainen sekä Jimi Rönkkönen kertaalleen. Santeri Lipiäiselle 15 torjuntaa ja nollapeli.

IPK - ROKI 4-3 (1. JE) (Otteluvoitot 3-2)

IPK:n ja RoKin välinen sarja jatkui tasaisena myös perjantaina. Ottelun ratkaisu nähtiin ensimmäisessä jatkoerässä Ludwig Perssonin toimesta. Varsinaisella peliajalla IPK:n maaleista vastasivat Alex Berardinelli, Henri Knuutinen sekä Pekka Suhonen. RoKilta kahdesti osui Joonas Alanne ja vierasjoukkueen avausmaalin laukoi Jere-Matias Alanen. Sarja jatkuu lauantaina Rovaniemellä.KIEKKO-ESPOO - TUTO 3-5 (Otteluvoitot 3-2)

TUTO kavensi otteluvoitoiksi 3-2 taistelemalla toisen peräkkäisen voiton. Onni Korkka (1+2) nakutteli kolme pistettä, Miika Tiihoselle tehot 1+1 ja Mikke Levolle kaksi syöttöpistettä. Kotijoukkueesta kahden pisteen miehenä Noel Pietilä tehoin 1+1. Joukkueet kohtaavat seuraavaksi lauantaina Kupittaalla.


---
Julkaisija: