Ketterälle, RoKille ja TUTOlle voitot keskiviikkona

20.3.2024
Ketterälle, RoKille ja TUTOlle voitot keskiviikkona

Kuva: Matias Toropainen

KIEKKO-POJAT - KETTERÄ 3-5 (Otteluvoitot 1-3)

Ketterälle kolmas kiinnitys välieräpaikkaan. Miku Ronkaiselle tehot 2+1, Anri Ravinskis viimeisteli kaksi maalia ja Akseli Mäkinen osui kertaalleen. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Osku Kovistoinen, Eppu Karuvaara sekä Miska Hattunen. Ketterällä on mahdollisuus laittaa sarja poikki perjantaina kotikaukalossaan.ROKI - IPK 5-3 (Otteluvoitot 2-2)

RoKi tasoitti otteluvoitoiksi 2-2 keskiviikkona. Syntymäpäiväänsä viettänyt Anton Sikorski juhlisti merkkipäiväänsä kahdella maalilla, Jaako Manniselle kolme syöttöpistettä ja maalinteossa onnistuivat myös Eero Niemi, Joonas Alanne sekä Elias Kaarela. Alex Berardinelli, Henri Knuutinen ja Ludwig Persson IPK:n maalintekijät. Sarja jatkuu perjantaina Iisalmessa.

Pahoittelut kuvayhteyden puuttumisesta valmentajahaastattelun alkuosasta.TUTO - KIEKKO-ESPOO 2-0 (Otteluvoitot 1-3)

Selkä seinää vasten pelannut TUTO onnistui taistelemaan pakkovoiton Kupittaalla. Aleksi Anttalainen laukoi avausmaalin 1. erässä ja loppulukemat Niclas Karjalaisen toimesta. Emil Vuoriolle nollapeli 31 torjunnalla. Ottelusarjan viides ottelu pelataan perjantaina Espoossa.


---
Julkaisija: