Mestiksen kumppani Autoverkkokauppa.fi on nyt Auto Bassadone

12.3.2024
Mestiksen kumppani Autoverkkokauppa.fi on nyt Auto Bassadone

Mestiksen pääyhteistyökumppanina kaudella 2023–24 toimiva Autoverkkokauppa.fi on palvellut suomalaisia kuluttajia jo lähes 10 vuoden ajan ja kasvanut yhdeksi isoimmista autojen vähittäiskaupoista Suomessa. Tänään 12.3. kumppanimme astuu tärkeän askeleen eteenpäin ja saa uuden nimen – Auto Bassadone.

Muutoksella maahantuojan vähittäiskauppa tulee lähemmäksi emoyhtiötä ja samalla juhlistaa perheyhtiön perinteitä ja arvoja, kun Bassadone täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 120 vuotta. Uusi nimi heijastaa myös asennetta, joka on aina ollut suomalaisen autoilijan puolella. Kaikki kiteytyy mottoon: "autoilijan asiantuntija".

Auto Bassadonella on tarjota isolle joukolle kuluttajia juuri oikea vaihtoehto, sillä valikoimassa on 16 eri merkkiä, yli 320 automallia ja yli 1000 vaihtoautoa. Sekä uuden että käytetyn saa Auto Bassadonelta myös leasing-sopimuksella ja kätevänä vaihtoehtona valikoimasta löytyy myös lyhytaikaista mini-leasingia, joka saattaa olla jossain elämäntilanteessa juuri oikea ratkaisu.

Jotta autoilun arki olisi mahdollisimman sujuvaa ja huoletonta, merkkihuolto palvelee totutusti Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Espoossa ja Vantaalla. Alun perin Autoverkkokauppa.fi-nimi valittiin korostamaan auton ostoprosessin helppoutta vaikka kotisohvalla istuen. Verkkokauppa jatkuu ja toimii jatkossa 3autobassadone.fi -sivustolla. Yli 200 suomalaista autoilun asiantuntijaa ovat aina valmiina auttamaan Auto Bassadonen asiakkaita nauttimaan autoilun uusista mahdollisuuksista – sekä verkossa että kuudessa myymälässä.

Tutustu Auto Bassadoneen täällä.


---
Julkaisija: