Mestis ja F-liiga yhteistyöhön

4.3.2024
Mestis ja F-liiga yhteistyöhön

Mestis ja salibandyn korkein sarjataso F-liiga aloittavat yhteistyön. Yhteistyö tarjoaa molemmille osapuolille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa viihdyttävää urheilua arvostavat suomalaiset ja tehdä sarjoja tunnetuksi uusien kohderyhmien keskuudessa.

- Kun Suomen viihdyttävin lätkä kohtaa maailman viihdyttävimmän salibandyn, luo se loistavan pohjan alkavalle yhteistyölle. Lajirajat rikkovassa yhteistyössä on synergiaa, joka mahdollistaa uusien kohde- ja sidosryhmien tavoittelemisen entistä tehokkaammin, Mestiksen operatiivinen johtaja Taneli Maasalo kommentoi.

Yhteistyön myötä F-liiga ja Mestis näkyvät ja kuuluvat vahvasti toistensa viestintäkanavissa ja ottelutapahtumissa koko pudotuspelikevään ajan. Kevään jälkeen yhteistyötä syvennetään ja jalostetaan, jotta osapuolet pystyvät yhdessä tarjoamaan entistä parempia elämyksiä niin jääkiekon kuin salibandynkin ystäville.

- Olemme innoissamme ja upean mahdollisuuden äärellä, F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko kertoo ja jatkaa:

- Etsimme aktiivisesti uusia kumppaneita sekä tapoja kasvattaa keväällä 2020 syntyneen F-liigan tunnettavuutta ja yleisömääriä. Toivotamme live-urheilua kuluttamaan tottuneet Mestis-fanit ympäri Suomen lämpimästi tervetulleeksi F-liigan miesten ja naisten sarjan pariin ja koko maan kattavaan viihdeputkeen, jonka yhteistyömme mahdollistaa niin yleisölle kuin myöhemmin myös yhteistyökumppaneillekin.

F-liigan naisten sarjan puolivälierät käynnistyvät perjantaina 8.3. ja miesten puolivälierät puolestaan viikkoa myöhemmin. Katso lisää F-liigan sivuilta.

Mestiksen pudotuspelit alkavat Villi kortti -kierroksella lauantaina 9.3. Katso pudotuspelien koko otteluohjelma täältä.


---
Julkaisija: