Jokerit jatkoaikavoittoon - RoKille revanssi Kiekko-Vantaasta

17.2.2024
Jokerit jatkoaikavoittoon - RoKille revanssi Kiekko-Vantaasta

Kuva: Shaun Duncan

ROKI - KIEKKO-VANTAA 6-2

Perjantaina Kiekko-Vantaalle hävinnyt RoKi korjasi tällä kerralla täyden pistepotin. Lauri Heinolle (2+1) sekä Matthew Barnabylle (1+2) kolmen pisteen ilta. Paavo Tyni laukoi ottelun avausmaalin ja Jere-Matias Alaselle jo kauden 22. osuma. Lisäksi kotijoukkueesta maalinteossa onnistui Jaani Holopainen. Ville Sivonen sekä Oliver Tuhkanen vieraiden maalintekijät.

HERMES - KEUPA HT 7-2

Hermekselle viikon toinen kotivoitto. Sisu Yliniemelle (2+1) ja Michal Kvasnicalle (0+3) kolmen tehopisteen ilta. Mestiksen tammikuun pelaajaksi valittu Arttu Lausniemi viimeisteli kaksi maalia, joista toiseen syötön myötä uran ensimmäinen tehopiste Mestiksessä Elliot Cederbergille. Juuso Kekarainen sekä Oscar Lemström KeuPan maalintekijät.

HOKKI - IPK 2-3

Vitostien derby ratkesi jännittävien vaiheiden jälkeen sarjakärki IPK:n voittoon. Vieraat siirtyivät kolmen maalin karkumatkalle Samuel Timosen, Robert Von Gerdtenin sekä Austin Algerin maaleilla. Hokki kampesi kuitenkin vielä maalin päähän kolmannessa erässä Janne Jokisen ja Niko Mikkolan ylivoimaosumilla.

JOKERIT - TUTO 2-1 (JA)

Jokereiden ja TUTOn välinen jännitysnäytelmä ratkesi jatkoajalla ajassa 64:43 Hannes Häkkilän maalilla. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueen maalin viimeisteli Leevi Lemberg ja TUTOn maalista vastasi Daniel Takkunen. Ville Kolppaselle Jokereiden maalilla 29 torjuntaa ja turkulaisten Emil Vuoriolle torjuntoja kertyi 31.

KIEKKO-POJAT - FPS 5-4 (JA)

Outokummun hallin jääongelmien vuoksi ottelu jouduttiin siirtämään Joensuun harjoitushalliin ja päästiin aloittamaan klo 18:30. Peli ratkesi jatkoajalla Ivo Sedlacekin (1+2) ylivoimamaalilla. Miska Hattunen, Jasper Viitala, Patrick Isiguzo ja Eppu Karuvaara osuivat 60 minuutin aikana kotijoukkueelta ja vieraiden maaleista vastasivat kahdesti Juuso Fagerström sekä Tomi Palo ja Jere Ohtonen.


---
Julkaisija: