TUTOn Miika Heiskari väliaikaiseen pelikieltoon

10.2.2024
TUTOn Miika Heiskari väliaikaiseen pelikieltoon

Otteluvalvoja on saattanut Mestiksen kurinpitoryhmän käsiteltäväksi rangaistustilanteen ottelusta KOOVEE - TUTO Hockey (9.2.2024). Tilanteesta tuomittiin jäällä TUTO Hockeyn Miika Heiskarille pieni rangaistus ja käytösrangaistus sääntöjenvastaisesta taklauksesta päähän. Otteluvalvojan näkemyksen mukaan tilanteesta olisi tullut iso rangaistus ja pelirangaistus sääntöjenvastaisesta taklauksesta päähän.

Kurinpitoryhmä asettaa Miika Heiskarin väliaikaiseen pelikieltoon siihen saakka, kunnes asiassa tehdään lopullinen päätös pelikiellon pituudesta. Pelikiellon pituus on kokonaisuudessaan sen mittainen minkä kurinpitoryhmä päätöksessään määrää. Kaikki ottelut, jotka pelaaja on jo pelikiellossa tapahtumapäivän ja kurinpitopäätöksen välissä lasketaan osana kärsittävää pelikieltoa.


---
Julkaisija: