Lauantaina viiden ottelun kierros - Emil Vuoriolle uran ensimmäinen nollapeli Mestiksessä

10.2.2024
Lauantaina viiden ottelun kierros - Emil Vuoriolle uran ensimmäinen nollapeli Mestiksessä

Kuva: Shaun Duncan

KOOVEE - FPS 2-4

FPS katkaisi viiteentoista otteluun venyneen voitottoman putken lauantaina Hakametsässä Otto Pasosen, Vertti Vuoksialan, Joonas Virtasen ja Jere Ohtosen maaleilla. Forssalaisten maalilla pelanneelle Topias Roviolle 24 torjuntaa. Kotijoukkueesta tolppien väliin osuivat Emil Järventie sekä Santtu Hakanen.

TUTO - ROKI 1-0

Kupittaan Rajupajalla nähtiin lauantaina yksi maali ja siitä vastasi kotijoukkueen Niko Himmanen. Emil Vuoriolle uran ensimmäinen nollapeli Mestiksessä tuli 26 torjunnalla. RoKin maalilla Vilho Heikkinen torjui 15 kertaa.

IPK - KIEKKO-ESPOO 7-2

Kankaan montussa nähtiin puolestaan yhteensä yhdeksän maalia, joista seitsemästä vastasi kotijoukkue. Juuso Heikkilä napautti kaksi maalia ja kuudelle Peli-Karhujen pelaajalle kahden pisteen ilta. Arttu Tuomaala sekä uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Marcus Kallionkieli espoolaisten maalintekijät.

KETTERÄ - KIEKKO-VANTAA 5-1

Ketterälle 5-1-kotivoitto Kiekko-Vantaasta. Kahden pisteen ilta Mikko Haaparannalle (1+1), Miku Ronkaiselle (1+1), Jimi Rönkköselle (1+1) sekä Leevi Tanskaselle (0+2). Lohipaitojen illan ainoan maalin viimeisteli Niklas Nordgren.

HOKKI - JOKERIT 4-5

Teemu Henritiukselle neljän tehopisteen (2+2) ilta ja Leevi Lemberg (2+0), Oskari Kalajanniska (1+1) sekä Niclas Tenhovuori (0+2) kirjauttivat kaksi pistettä. Kotijoukkueen kahdesta maalista vastasi Antti Myllyaho. Eetu Selänne onnistui jälleen läpiajosta maalinteossa Jokereita vastaan.


---
Julkaisija: