Perjantaina pelattiin nollapelien sävyttämä kierros

9.2.2024
Perjantaina pelattiin nollapelien sävyttämä kierros

Kuva: Shaun Duncan

FPS - ROKI 0-3

Vilho Heikkiselle nollapeli 22 torjunnalla ja maalinteossa Forssassa onnistuivat Arttu Korsumäki (uran 1. Mestis-maali), Jere-Matias Alanen sekä rankkarista 0-3-maalin veivannut Matthew Barnaby.

HERMES - JOKERIT 3-6

Jokereille revanssi Hermeksestä Kokkolassa. Jerkko Rämö, Topias Liljamo sekä Eero Klintrup osuivat kotijoukkueelta ja Jokereiden maaleista vastasivat Niclas Tenhovuori, Hannes Häkkilä, Saku Forsblom, Teemu Henritius sekä tyhjiin viimeistelleet Leevi Lemberg ja Kalle Kangas.

HOKKI - KIEKKO-ESPOO 0-3

Kiekko-Espoo jätti kotijoukkueen nollille Kajaanissa. Jani Lampiselle kauden kolmanteen nollapeliin vaadittiin 20 torjuntaa. Arttu Tuomaala viimeisteli kaksi espoolaisten maaleista ja Aatu Laakso osui kertaalleen. Marcus Kallionkielelle kaksi syöttöpistettä.

KIEKKO-POJAT - KIEKKO-VANTAA 0-1 (JA)

Outokummussa ottelun avausmaali ja samalla voittomaali nähtiin jatkoajalla Ville Sivosen toimesta. Kiekko-Poikien Eemil Vinnille ottelussa 25 torjuntaa ja Kiekko-Vantaan Juuso Helomaalle torjuntoja kertyi 30.

KOOVEE - TUTO 3-5

TUTOlle vieraspisteet Hakametsästä. Miika Tiihonen takoi hattutempun, Jere Karlsson viimeisteli kauden ensimmäisen maalinsa ja voittomaali Simon Suorannan nimiin. Tomi Purmola, uran ensimmäisen Mestis-maalinsa laukonut Luka Tiihonen ja Santtu Hakanen KOOVEEn maalintekijät.


---
Julkaisija: