Okko Kangasniemelle hattutemppu Vantaalla - KOOVEE kaatoi Ketterän

3.2.2024
Okko Kangasniemelle hattutemppu Vantaalla - KOOVEE kaatoi Ketterän

Kuva: Shaun Duncan

FPS - KIEKKO-POJAT 1-6

Kiekko-Pojille kolme pistettä Forssasta. Kristjan Kombe (2+1), Mikael Tapio (0+3), Adam Dvorak (1+1), Eppu Karuvaara (1+1) sekä Osku Koivistoinen (0+2) vierasjoukkueen tehomiehet. Oskari Lahtinen viimeisteli forssalaisten illan ainoan maalin.


IPK - KEUPA HT 4-1

Sarjakärki IPK kukisti KeuPa HT:n Kankaan montussa Samuel Timosen, Santeri Suomalaisen sekä kahdesti osuneen Valtteri Koskelan maaleilla. KeuPan maalista vastasi Mestiksen pistepörssiä johtava Leo Ring.

JOKERIT - HERMES 1-3

Hermes katkaisi Jokereiden voittoputken lauantaina Helsingin jäähallissa. Eero Klintrup, Juha Rautiainen sekä Veikka Kärjä Hermeksen maalintekijät. 12 ottelun pisteputkessa olevalle Arttu Lausniemelle sekä Topias Liljamolle kaksi syöttöpistettä. Kotijoukkueen maalin viimeisteli Teemu Henritius.

KIEKKO-VANTAA - TUTO 8-4

Vantaalla vietettiin dumaripäivää, jonka tarkoituksena oli tehdä erotuomaritoimintaa näkyväksi, nostaa erotuomareiden arvostusta sekä tukea samalla uusien erotuomareiden rekrytointia. Kiekko-Vantaa pelasi ottelun avauserän tyylikkäissä raitapaidoissa.
Illan ottelussa isketiin yhteensä 12 maalia. Lohipaitojen tehomiehinä hattutempun ja syöttöpisteen takonut Okko Kangasniemi, 1+3 tehot nakutellut Olli Maansaari ja kolmen pisteen mies Niklas Nordgren (1+2). TUTOn tehokkain oli Janne Keränen kahdella maalillaan.

KETTERÄ - KOOVEE 1-3

KOOVEE kaatoi Ketterän ja otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa. Maalivahti Verneri Virtaselle huikea viikko, joka sisälsi kolme ottelua, kolme voittoa ja vain kaksi päästettyä maalia. KOOVEEn maalit lauantaina syntyivät avauserässä Joona Lehtisen, Janne Seppäsen sekä Santtu Hakasen toimesta. Ketterän maali Joona Lankisen läpiajosta.

ROKI - KIEKKO-ESPOO 1-5

Kiekko-Espoolle täydet kuusi pistettä Rovaniemen reissusta. Rasmus Toivaiselle lauantaina uran ensimmäinen Mestis-maali ja muista espoolaisten osumista vastasivat Juuso Jämsen, Miro Keskitalo, Janne Hämäläinen sekä Niko Kivelä. Kotijoukkueelta osui Eero Niemi.


---
Julkaisija: