Santeri Sulku naulasi kauden 3. hattutemppunsa - TUTO nousi jatkoajalla voittoon

2.2.2024
Santeri Sulku naulasi kauden 3. hattutemppunsa - TUTO nousi jatkoajalla voittoon

Kuva: Andrea Lindvall

JOKERIT - HOKKI 2-1

Eetu Selänne vei Hokin läpiajosta johtoon ottelun avauserässä. Kotijoukkueen tasoitusmaali syntyi toisessa erässä Emil Kuuslan toimesta ja voittomaalin laukoi Väinö Sirkiä ajassa 50:22. Hokin maalilla Kristian Tamminen venyi kiekon eteen peräti 40 kertaa. Ville Kolppaselle torjuntoja kertyi 20.

KEUPA HT - FPS 4-2

KeuPalle kotivoitto Konsta Ketelin, Arturs Andzasin, Joni Airon (1+2) sekä Tomi Mäntysen (1+1) maaleilla. Pistepörssiä johtavalle Leo Ringille perjantaina kaksi syöttöpistettä. FPS:n Santtu Rantanen viimeisteli uran ensimmäisen Mestis-maalinsa ja forssalaisten toisesta osumasta vastasi Juuso Fagerström.

KIEKKO-VANTAA - HERMES 2-6

Hermeksen Santeri Sulku naulasi kauden kolmannen hattutemppunsa perjantain ottelussa. Vierailta maalinteossa onnistuivat myös Jerry Sammalisto, Aapo Ahola (1+1) sekä Arttu Heikkilä. Lohipaitojen maalit Okko Kangasniemen (1+1) sekä Niklas Nordgrenin (1+1) toimesta.

ROKI - KIEKKO-ESPOO 2-6

Kiekko-Espoolle kolme pistettä joukkueiden viikonlopun ensimmäisestä kohtaamisesta. Janne Hämäläiselle viiden tehopisteen ilta (2+3), Joni Piipposelle sekä Eetu Pylkkäselle tehot 1+1. Maalivahti Jani Lampiselle 30 torjunnan ja kahden syöttöpisteen ilta. RoKilta maalinteossa onnistuivat Jere-Matias Alanen sekä Elias Kaarela.

TUTO - KIEKKO-POJAT 3-2 (JA)

Kiekko-Pojat johtivat ottelua vielä kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Ivo Sedlacekin ja Rasmus Kuirin maaleilla. TUTOn kirin aloitti kokenut Janne Keränen, joka laukoi ylivoimalla Turo Asplundin sekä Simon Suorannan syötöistä uran ensimmäisen Mestis-maalinsa. Onni Korkka nousi sankariksi tasoittamalla pelin komealla yksilösuorituksella ja viimeistelemällä voittomaalin jatkoajalla.


---
Julkaisija: