IPK:lle voitto kärkikamppailussa ja KOOVEElle tärkeät pisteet torstaina

1.2.2024
IPK:lle voitto kärkikamppailussa ja KOOVEElle tärkeät pisteet torstaina

Kuva: Jari Mäki-Kuutti

KOOVEE - HOKKI 4-1

KOOVEE voittoon torstaina maalein 4-1 ja ero Hokkiin sarjataulukossa kasvoi seitsemään pisteeseen. Samuli Vainionpää (1+1) Sever Bilgili, Joona Lehtinen sekä Samu Markkula tamperelaisten maalintekijät. Otto Heinoselle sekä Janne Seppäselle kaksi syöttöpistettä. Tiistaina uran ensimmäisen Mestis-nollapelinsä kirjauttanut Verneri Virtanen torjui 27 kertaa. Hokin maalista vastasi Tomi Niku, joka purjehti läpi koko kentän ja onnistui viimeistelyssä.

KETTERÄ - IPK 1-3

IPK:lle täysi pistepotti kärkikamppailusta. Alex Berardinelli osui kahdesti ja pakkien pistepörssin kärkipaikkaa pitävä Juuso Arola viimeisteli Peli-Karhujen kolmannen osuman. Maalipörssiä johtavalla Berardinellilla on nyt kasassa 23 maalia ja syöttöpörssin kärjessä oleva Ludwig Persson saavutti 40 syötön rajan. Ketterän illan ainoan maalin viimeisteli Akseli Mäkinen. IPK:n Paavo Kohoselle ottelussa 29 torjuntaa ja Ketterän Santeri Lipiäiselle torjuntoja kertyi 18.


---
Julkaisija: