Äänestä Mestiksen tammikuun pelaaja

1.2.2024
Äänestä Mestiksen tammikuun pelaaja

Mestiksen tammikuun pelaajaksi ovat ehdolla Ketterän Miku Ronkainen, Hermeksen Arttu Lausniemi ja Kiekko-Vantaan Olli Maansaari.

On aika äänestää Mestiksen tammikuun pelaaja! Äänestys päättyy sunnuntaina 3.2.2024 klo 10.00.

Ehdokkaat

  • Ketterän kultakypärä Miku Ronkainen teki tammikuun kahdeksassa pelissä kovat tehot 9+6=15. Viikon pelaajaksikin valittu Ronkainen löytyy parhaillaan sarjan piste- ja maalipörssin kolmannelta sijalta (21+22=43). Hyökkääjä johtaa ylivoimaisesti joukkueensa sisäistä pistepörssiä, ja hieno plusmiinus-lukema +25 oikeuttaa koko sarjan tilaston toiseen sijaan.
  • Hermeksen Arttu Lausniemi teki niin ikään hurjaa jälkeä tammikuussa. Lausniemi tehtaili 11 pelissä tehot 6+11=17. Tällä viikolla viikon pelaajaksi valittu hyökkääjä majailee parhaillaan Hermeksen sisäisen pistepörssin neljännellä sijalla ja jos tahti jatkuu, tulee sijoitus kohenevan entisestään.
  • Kiekko-Vantaan Olli Maansaari nakutteli tammikuun kahdeksassa pelissä tehot 2+13=15 sekä plusmiinuslukeman +7. Tehot oikeuttavat sarjan syöttöpörssin seitsemänteen sijaan sekä plusmiinus-tilaston top kymppiin (+18). Kiekko-Vantaan sisäisestä pistepörssistä hyökkääjä löytyy sijalta neljä (9+25=34).


Kuukauden pelaaja – Tammikuu 2024
Miku Ronkainen (Ketterä)
39.5%
Arttu Lausniemi (Hermes)
52.1%
Olli Maansaari (Kiekko-Vantaa)
8.4%
Äänestys on päättynyt.

---
Julkaisija: