Hermekselle, Hokille ja Kiekko-Pojille 3 pistettä - Jokerit ja KOOVEE voittomaalikilpailun kautta voittoon

27.1.2024

Kuva: Matias Toropainen

FPS - HERMES 3-4

Hermes ryösti täyden pistepotin Forssasta tiukan kamppailun päätteeksi. Voittomaalin viimeisteli ajassa 57:45 Topias Liljamo. Santeri Sulku, Kalle Matikainen ja Arttu Heikkilä muut vierasjoukkueen maalintekijät. Huimassa vireessä tammikuun otteluissa ollut Arttu Lausniemi saalisti kaksi syöttöpistettä. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Erik Heikkilä, Risto Saarinen sekä Juuso Fagerström.

HOKKI - KEUPA HT 2-1

Hokille toinen peräkkäinen kolmen pisteen kotivoitto. Joel Mykkänen sekä uran ensimmäisen Mestis-maalinsa naulannut Aleksi Pellikka Hokin maalintekijät. KeuPa HT:lta osui Juuso Kekarainen.

KIEKKO-POJAT - TUTO 6-1

Kiekko-Pojat palasi ulkoilmaotteluiden jälkeen Outokummun jäähalliin voitokkaasti kaatamalla TUTOn maalein 6-1. Samu Romakkaniemelle kolmen syöttöpisteen ilta ja Adam Dvorakille, Miska Hattuselle sekä Osku Koivistoiselle tehot 1+1. TUTOn illan ainoa maalin laukoi Miro Järvenpää. Maali oli Järvenpäälle ensimmäinen Mestiksessä.

KIEKKO-ESPOO - JOKERIT 0-1 (VL)

Huikeatunnelmaisessa loppuunmyydyssä Espoon lauantai-illassa nähtiin vauhdikas ja viihdyttävä paikalliskamppailu, vaikka maaleilla ei mässäiltykkään. Ottelun ratkaisu venyi aina voittomaalikilpailuun saakka, jossa vierasjoukkue veti pidemmän korren Leevi Lembergin, Oskari Kalajanniskan sekä Hannes Häkkilän onnistumisten turvin. Espoolaiset eivät onnistuneet ohittamaan Ville Kolppasta kertaakaan myöskään voittomaalikilpailussa. Kolppaselle ottelussa yhteensä 15 torjuntaa ja Kiekko-Espoon Petteri Rimpiselle torjuntoja kertyi 33.

ROKI - KOOVEE 2-3 (VL)

Myös Rovaniemellä ottelun ratkaisu haettiin pitkän kaavan kautta. KOOVEE siirtyi ottelussa kahden maalin karkumatkalle Samu Markkulan ja Otto Heinosen toisen erän maaleilla. RoKi kampesi kuitenkin tasoihin 3. erässä Jere-Matias Alasen sekä Eero Niemen osumilla. Voittomaalikilpailun ratkaisu Santtu Hakasen nimiin.