Jokerit voittoon paikallisottelussa - Kiekko-Espoolle jatkoaikavoitto Talviklassikosta

20.1.2024

Kuva: Shaun Duncan

HOKKI - TUTO 2-3

TUTOlle vieraspisteet Kajaanista Turo Asplundin, Oskari Siikin sekä Joel Kerkkäsen maaleilla. Veli-Matti Tiuraniemi ja Samu Pyykkönen viimeistelivät kotijoukkueen osumat.

KIEKKO-POJAT - KIEKKO-ESPOO 1-2 (JA)

Joensuun raikkaassa ulkoilmassa pelattu toinen Talviklassikko päättyi Kiekko-Espoon jatkoaikavoittoon. Kotijoukkue siirtyi johtoon, kun noin puoli minuuttia oli pelattu Adam Dvorakin toimesta. Seuraavaa maalia saatiin odottaa aikaan 59:37, jolloin Roope Elimäki onnistui tasoittamaan. Jatkoajalla ratkaisun naulasi Jaakko Heikkinen.

JOKERIT - KIEKKO-VANTAA 5-3

Jokereille pisteet pääkaupunkiseudun paikallisesta. Teemu Henritiukselle ja Leevi Lembergille tehot 1+1 ja Alexander Forslundille kaksi syöttöpistettä. Puolustaja Hannes Häkkilä osui toisessa peräkkäisessä pelissä. Voittomaalin ohjasi alivoimalla Jesse Liuksiala. Lohipaitojen tehomiehinä kahden syöttöpisteen miehet Olli Maansaari sekä Okko Kangasniemi ja maalinteossa vierailta onnistuivat Niklas Nordgren, Jasper Matilainen sekä Oliver Tuhkanen.

IPK - FPS 5-0

IPK paukutti viisi maalia ja nollasi forssalaiset Kankaan montussa. Juuso Arola, Ludwig Persson, Alex Berardinelli, Viljam Sandvik sekä Mikko-Matti Paakkola maalintekijät. Paavo Kohoselle kauden toinen nollapeli.

KEUPA HT - ROKI 2-4

Keuruulla kotijoukkue siirtyi kahden maalin johtoon avauserässä Joni Airon ja Jasper Rantasen maaleilla. Toisessa erässä maaleista vastasi puolestaan vierasjoukkue, kun kolmen pisteen Jere-Matias Alanen (1+2) sekä Anton Sikorski toi RoKin tasoihin. Jäähyjen sävyttämän ottelun voittomaalin viimeisteli Santeri Peltola ajassa 57:56 alivoimalla ja loppulukemat tyhjiin niittasi Luusuaniemen Aatu.