Kiekko-Vantaan Juuso Helomaalle ja Hokin Eetu Niemiselle nollapelit perjantain kierroksella

19.1.2024

Kuva: Shaun Duncan

HERMES - TUTO 5-2

Hermes palasi voittojen tielle kukistamalla TUTOn kotikaukalossaan. Sisu Yliniemelle tehot 2+1, Eemeli Takalalle 1+1 ja Aapo Ahola sekä Arttu Heikkilä onnistuivat myös maalinteossa. Turkulaisista lätyn pussiin saivat, keskiviivalta kiekon maaliin laukonut Onni Korkka ja toisessa erässä osunut Miika Tiihonen.

HOKKI - FPS 4-0

Eetu Selänne osui avauserässä kahdesti lyhyen ajan sisään. Maalien välissä ehti kulua vain minuutti ja 17 sekuntia. Kahden maalin lisäksi Eetu Selänne myös syötti Iivari Säkkisen 3-0-osuman. Maaliin syöttöpiste myös Leevi Selänteelle, joka puolestaan viimeisteli 4-0-maalin paluuottelussaan. Eetu Niemisen kauden ensimmäiseen nollapeliin vaadittiin kahdeksan torjuntaa.

KETTERÄ - KIEKKO-ESPOO 2-3

Imatran vauhdikkaassa perjantai-illan ottelussa vieraat olivat lopulta maalin verran parempia. Vili Laitinen, Joonas Larinmaa sekä Oskari Utriainen espoolaisten maalarit. Ketterän maaleista vastasivat Akseli Mäkinen (1+1) sekä Jesse Viskari. Keskiviikkona peräti kuusi pistettä takonut Miku Ronkainen kasvatti pistesaldoaan kahdella syöttöpisteellä.

KOOVEE - ROKI 4-5

Hakametsän tapahtumarikkaassa ottelussa RoKi nousi lopulta kolmannessa erässä rinnalle ja ohi. Voittomaalin laukoi ajassa 49:48 Tomi Alanko. KOOVEEn tehomiehenä 1+2 nakutellut Samu Markkula.

KIEKKO-VANTAA - KEUPA HT 5-0

Lohipaidat nappasivat viidennen peräkkäisen voiton. Juuso Helomaalle 27 torjuntaa ja kauden toinen nollapeli, Santeri Hartikaiselle sekä Kasper Lundellille tehot 1+2. Okko Kangasniemi viimeisteli kaksi maalia, Totte Mobergille 1+1 ja Olli Maansaarelle kaksi syöttöpistettä. Maansaari on takonut tammikuussa pelaamissaan neljässä ottelussa yhteensä tehot 2+8.