Neljä vierasvoittoa ja yksi kotivoitto perjantain kierroksella

5.1.2024

Kuva: Sami Mutka

HERMES - TUTO 4-5

Kokkolassa ottelu ratkesi 13 sekuntia ennen päätössummeria. Julius Vähätalon toimittama kiekko upposi verkon perille ja samalla Vähätalolle illan kolmas maali. Santeri Virta vastasi turkulaisten muista maaleista ja Karri Forsblomille kolme syöttöpistettä. Hermekseltä maalinteossa onnistui kahdesti Eero Klintrup, Akseli Ulvila viimeisteli uran ensimmäisen Mestis-maalinsa ja Eemeli Takala osui toisessa erässä.

ROKI - KETTERÄ 2-3

RoKi johti ottelua vielä muutama minuutti ennen ottelun loppua, Joonas Alanteen ja Lauri Heinon maaleilla. Ajassa 57:05 Akseli Mäkinen onnistui tasoittamaan Ketterän pelatessa ilman maalivahtia ja vielä varsinaisen peliajan puitteissa Miku Ronkainen ratkaisi ottelun vieraiden hyväksi. Valtteri Niemi viimeisteli Ketterän avausosuman.

KIEKKO-VANTAA - HOKKI 7-2

Kiekko-Vantaa löylytti Hokkia Tikkurilassa maalein 7-2. Olli Maansaarelle neljän tehopisteen ilta (1+3) ja peräti kuudelle Kiekko-Vantaan pelaajalle kahden pisteen ilta. Hokilta maalinteossa onnistuivat Eetu Selänne sekä Janne Jokinen.

KIEKKO-ESPOO - IPK 1-3

Sarjakärki IPK kukisti Kiekko-Espoon Samuel Timosen, Juuso Heikkilän ja Ville Puhakan osumilla. Robert Von Gerdtenille kaksi syöttöpistettä ja Paavo Kohoselle tolppien välissä 32 torjuntaa. Espoolaisten illan ainoan maalin viimeisteli Juuso Jämsen ja Petteri Rimpinen nappasi 31 torjuntaa.

KIEKKO-POJAT - KOOVEE 2-3

Outokummussa KOOVEElle vierasvoitto Emil Järventien hattutempulla. Joensuulaisten maalit syntyivät ottelun ensimmäisen viiden minuutin sisällä Severi Savijoen sekä Valtteri Vaittisen toimesta.