IPK jatkoaikavoittoon Helsingissä - KeuPalle täysi pistepotti

4.1.2024

Kuva: Shaun Duncan

JOKERIT - IPK 2-3 (JA)

Helsingissä tarjoiltiin jännitysnäytelmä kahden kärkipään joukkueen välillä. IPK siirtyi avauserässä johtoon Austin Algerin (2+1) toimesta ja Jokerit nousi tasoihin saman erän aikana Väinö Sirkiän uran ensimmäisellä Mestis-maalilla. Toisessa erässä oli kotijoukkueen vuoro siirtyä kuskin paikalle, kun Oskari Kalajanniska tinttasi Jokerit johtoon. Algerin illan toinen maali toi Peli-Karhut tasoihin ajassa 47:05. Jatkoajalla voittomaalista vastasi Alex Berardinelli, Ludwig Perssonin (0+3) ja Austin Algerin syötöistä. Neljä ottelun maaleista syntyi ylivoimalla ja yksi siirretyn rangaistuksen aikana.

KEUPA HT - KOOVEE 7-2

Leo Ring takoi tehot 1+3 KeuPa HT:n 7-2-voittoon päättyneessä ottelussa. Pistepörssiä johtavalla Ringillä on nyt kasassa 40 pistettä (11+29). Kolme tehopistettä kotijoukkueesta torstaina Joni Airolle (2+1), Miiro Linjalalle (2+1), Emil Kangasniemelle (1+2) sekä Juuso Kekaraiselle (0+3). KOOVEEn maalit viimeistelivät Santtu Hakanen sekä Ville Järvinen.