Mikko Saarnista Jääkiekon Sarjaseurat ry:n puheenjohtaja

21.12.2023
Mikko Saarnista Jääkiekon Sarjaseurat ry:n puheenjohtaja

Mestiksen taustayhteisö Jääkiekon Sarjaseurat ry:n ylimääräinen yhdistyskokous järjestettiin keskiviikkona 20.12.2023. Kokouksessa keskusteltiin suomalaisen jääkiekon nopeasti muuttuneen toimintaympäristön mahdollisuuksista, valmistautumisesta kevään sarjajärjestelmäkeskusteluihin sekä hallituksen mahdollisesta uudistamisesta.

Jääkiekon Sarjaseurat ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi ja Mestis-seurojen edustajaksi kevään sarjajärjestelmäkeskusteluihin valittiin yksimielisesti Mikko Saarni. Saarni toimii tehtävässään määräaikaisesti, kunnes neuvottelut on saatu päätökseen.

"Työni hallituksen puheenjohtajana on olla osana tulevan kevään keskusteluissa, joissa pohditaan suomalaisen jääkiekon tulevaisuutta. Uudistuva sarjajärjestelmä tuo mukanaan isoja muutoksia, ja Mestis ja sen seurat ovat iso palanen tätä muutosta", Saarni kommentoi.

Hallituksessa jatkavat Ami Rubinstein, Janne Hyvärinen, Antti-Jussi Niemi, Mika Salonen, Esa Schön, Petri Roininen ja Mikko Partanen.

Lisätiedot:
Mikko Saarni
Jääkiekon Sarjaseurat ry:n hallituksen puheenjohtaja


---
Julkaisija: