TUTO voittoon Rovaniemellä - Ketterä kaatoi Jokerit 4200 katsojan edessä

8.12.2023

Kuva: Matias Toropainen

KETTERÄ - JOKERIT 5-0

Ketterä nollasi Jokerit Lappeenrannan Kisapuiston tämän kauden ennätysyleisön (4200 katsojaa) edessä. Jesse Ruotsi viimeisteli kaksi maalia, Miku Ronkaiselle tehot 1+2, Akseli Mäkinen osui tyylikkään yv-kuvion päätteeksi ja Jimi Rönkkönen (1+1) naulasi loppulukemat tyhjiin. Santeri Lipiäiselle kauden 3. nollapeli irtosi 20 torjunnalla.

FPS - KIEKKO-POJAT 2-5

Kiekko-Pojille vieraspisteet Forssasta. Jasper Viitala osui kahdesti avauserässä ja Taneli Kovaniemi, Osku Koivistoinen sekä Miska Hattunen onnistuivat myös vierailta maalinteossa. Miro Lehtimäki sekä Jere Ohtonen vastasivat forssalaisten osumista.

HOKKI - HERMES 2-3 (JA)

Hermekselle jatkoaikavoitto Kajaanista. Santeri Sulku vei kauden kuudennella maalillaan vieraat johtoon, uran 300. Mestis-runkosarjaottelun pelannut Tuomas Komulainen tasoitti heti kolmannen erän alkajaisiksi ja Veikka Hahl laukoi Hokin johtoon. Ajassa 51:41 Emil Pieniniemi toi Hermeksen tasoihin uransa ensimmäisellä Mestis-maalilla. Ottelun ratkaisusta vastasi kolmen pisteen mies Eemeli Takala (1+2).

KIEKKO-ESPOO - KEUPA HT 5-2

Kiekko-Espoo kotivoittoon Jaakko Heikkisen (1+1), Joni Piipposen, Morten Jurgensin, Arttu Tuomaalan (1+1) sekä Juuso Jämsenin maaleilla. Espoolaiset takoivat neljä maalia neljässä minuutissa ensimmäisessä erässä. Arturs Andzans sekä Jasper Rantanen keuruulaisten maalintekijät.

ROKI - TUTO 2-4

TUTO kairasi vieraspisteet Rovaniemen kirnusta. Karri Forsblomille (2+1) sekä Oskari Siikille (1+2) kolme tehopistettä ja Simon Suoranta viimeisteli ensimmäisen Mestis-maalinsa. Paavo Tyni laukoi kotijoukkueen ensimmäisen maalin ja Matthew Barnaby viimeisteli komeasti 2-4-kavennusosuman .