Kiekko-Vantaalle täysi pistepotti Hakametsästä - Santeri Hartikainen nousi pistepörssin kärkeen

7.12.2023
Kiekko-Vantaalle täysi pistepotti Hakametsästä - Santeri Hartikainen nousi pistepörssin kärkeen

Kuva: Samuli Huikuri

KOOVEE - KIEKKO-VANTAA 1-5

Kiekko-Vantaa ryösti pisteet Hakametsästä torstai-illan ainoassa Mestis-kamppailussa. Santeri Hartikainen sekä Matias Lentämäki nakuttelivat tehot 1+2 ja Hartikainen nousi Mestiksen pistepörssin kärkipaikalle. Maalinteossa lohipaidoista onnistuivat myös Okko Kangasniemi (1+1), Niko Somppi sekä Miko Rautama. KOOVEEn illan ainoa maali pomppi vierasjoukkueen pelaajasta sisään ja osuma merkittiin Joona Lehtisen nimiin.
Kiekko-Vantaan maalilla erinomaisesti pelanneelle Paavo Hölsälle 26 torjuntaa ja KOOVEEn Patrik Hamralle torjuntoja kertyi 18.


---
Julkaisija: